Bu hafta önemli bir gökyüzü olayı yaşanacak. 28 Ocak 2021 Perşembe günü saat 21.16 da gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı ilişkilerde yeni düzenlemeler yaşanmasına sebebiyet verecek. Dolunay ile ilişkilerde sınır çizmeme durumları ve devamlı fikir üretme olaylarından fırsat bulamama hallerine kadar her türlü durum bu hafta gündeminizde yer alacak. Bu hafta bazı burçlar sabit görüşlü davranmaktan rahatsız olabilecek. Duygusal boşluk hissedebilir ve duygularınızı paylaşma eksikliğini kendinizde hissedebilirsiniz. Ayrıca havada aniden soğumalar sizin hasta olmanıza sebebiyet verebilir. Salı günü bazı kişilerle aranızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Geleneksel tutumunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Biraz modern olmanızda ve çağa ayak uydurmanızda fayda var. Haftalık olarak burç yorumunu merak edenler için 25 Ocak – 31 Ocak 2021 Haftalık Burç Yorumları konusunda bilgi vermeye çalıştık.

Merkür Retrosu Sizi Etkileyebilir!

31 Ocak tarihinde geri hareketine başlayacak olan Merkür, Cuma ve Cumartesi günü durgun ilerleyecek. Bugünlerde önemli işleri başlatmamak için büyük kararlar alırken biraz dikkatli olmanızda fayda var. Evinizde olan elektronik eşyalarda bazı bozulmalar yaşayabilirsiniz. Kova burcunda olan geri hareket 22 Şubat tarihine kadar devam edecek gibi gözüküyor. Yenilikleri takip etmeniz sizin açınızdan daha iyi olacak gibi gözüküyor. Merkür’ün hafta içinde hareketi Perşembe günü maddi konularda sizin etkilenmenizi sağlayacak. Çevrenize karşı bu hafta sakin kalmakta fayda var.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta gerek özel hayatınızda gerek ise arkadaşlarınızla aranızdaki planlarda bazı aksamalar olabilir. Kendinizi değerli hissetmeyi çok sevseniz de karşınızdakini de değerli hissettirmeniz gerekiyor. Değerli hissettirmediğiniz takdirde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere gerektiğinde hayır demeyi bilmeniz gerekiyor. Bu hafta hayır demeyi öğrenmediğiniz takdirde bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyal medya paylaşımları yaparken biraz daha dikkatli davranmanızda fayda var. Partnerinize karşı davranışınız aranızdaki ilişkinin etkilenmesine sebebiyet verebilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta evinizle ilgili konular ön planda olacak. İş hayatınızın karşınıza çıkardığı gerilim sizi bir hayli üzebilir. Eviniz ve işinizle alakalı dengeyi kurmak tamamen sizin elinizde. İş yerinizde yaptığınız görüşmelerde dikkatli olmanız gerekiyor. Düşünmeden attığınız her adım sizin hem iş hayatınızda hem de evinizde başarısız olmanızı sağlar. Eğer çocuğunuz varsa, çocuğunuzla ilgili konular sizin gündeminizde olacak. Partnerinizle bu hafta yenilikler yapabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan eşyaları alacak maddi güce sahip olacaksınız.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta çevreniz ve kardeşlerinizle aranızdaki ilişkiler gündeminizi meşgul edecek. Hayata bakış açınız, esnek olmadığı alanlarda ortaya çıkacak ve bu konular sizin ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Hukuki alanda ve yurt dışıyla ilgili yazışmalarınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu hafta önceden beri önemsediğiniz detayları gündeminize getirmenizde fayda var. Gereksiz kıskançlıklar karşınıza bazı sorunları çıkarabilir. Biraz sakin olmanızda fayda var.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kazançlarınız, gelir ve giderleriniz gündeminizi meşgul edecek. Maddi yönde önceden koyduğunuz hedeflerin gerçekçi olup olmadığını sorgulayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı korkularınız bu hafta gündeminizi meşgul edebilir. Hayatta her zaman para kazanmak iyi olsa da biraz kendinize de önem vermeniz gerekiyor. Hayatın keyifli yanlarını ihmal etmediğiniz takdirde gerçek mutluluğu görebileceksiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözeceğiniz bir haftada bulunuyorsunuz. Konuşarak her şeyi çözmek mümkün.  Biraz birbirinize vakit ayırdığınız takdirde sorunlarınızı çözebileceksiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bugün kendinizle alakalı önemli kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde üstlenilmesi gereken sorumluluklarınız var. Bu hafta bireysel karar alma süreciniz sizi oldukça zorlayabilir. Partnerinizle alakalı konularda geriye dönük planlar gündeminize gelebilir. Ailenizle alakalı konular size iyi gelecektir. Kardeşlerinizle ortaklıklar söz konusu. Partneriniz size karşı oldukça sevecen davranıyor. Ona karşı siz de güler yüz gösterdiğiniz takdirde mutlu olabileceksiniz. Ters davranmak sizin mutluluğunuzu engelleyecektir.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Uzun zamandır aklınızda olan planları gerçekleştireceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Tamamladığınız ya da tamamlamayı düşündüğünüz konular gündeminizde olacak. Bazı olaylara karşı bakış açınızı değiştirmeye yönelik olaylara karşı durmanızda fayda var. Çevreniz size bazı konularla ilgili destek verecek. Çalışma hayatınızda, beraber çalıştığınız arkadaşlarınızla aranızdaki iletişime dikkat etmeniz gerekiyor. Çalışma arkadaşlarınıza ters davrandığınız takdirde bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta arkadaşlarınızla aranızdaki olaylar gündeminize gelebilir. Değişime ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Bu gibi olaylar size karşı zorlayıcı olabilir. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Aşk hayatınızda önce yaşadığınız olaylar gündeminize gelebilir. Karşınızdakine güvendiğiz takdirde gerçek mutluluğu yaşayabileceksiniz. Aranızda olan tartışmalara son vermeniz gerekiyor. Biraz siz biraz o alttan alırsa gerçek mutluluğu ve aşkı hissedebileceksiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

İş hayatınızda üstlendiğiniz sorumlulukların ağır olduğu bir gündesiniz. Evinizde ve işinizde dengeyi kurmakta zorlanıyorsunuz. Bireysel seçiminize öncelik vermeniz sizin zorluklar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Ailenizle ilgili konularda geriye dönük konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Partnerinize karşı kıskançlık yaptığınız takdirde aranızda bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Bira zsakin kalmanızda fayda var. 

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta hukuki konularla uğraşabilirsiniz. Sağlık konularına önem vermeniz gereken bir haftada bulunuyorsunuz. Önceden beri aldığınız bir kararın değiştiğini göreceksiniz. Bazı konuları olduğu gibi kabullenmeniz gerekiyor. Kabullenmediğiniz takdirde zorlanacağınız günler sizi bekliyor. Bir yere gidecekseniz eğer trafikte bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle alakalı konularda biraz geniş düşünmeniz gerekiyor.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Borçlarınız ve kredilerinizle ilgili yoğun bir hafta yaşayacaksınız. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili ya da sevgiliniz varsa sevgilinizle ilgili bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Hedeflerinize tam manasıyla odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Kazançlarınızla ilgili ani değişiklikler maddi yönden sizi zorlayabilir. Biraz hesaplı harcama yapmanızda fayda var.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları

İkili ilişkilerin gündeminizde olacağı bir haftada bulunuyorsunuz. Ailenizle ve evinizle ilgili gelişen olaylar kendi kendinizi sorgulamanıza sebep olabilir. İşinizle alakalı sorumluluklarınızı gündeminize almanızda fayda var. İş arayan kişiler dikkat. Bu hafta kendinizi doğru ifade etme konusunda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Prova yapmanızda fayda var.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları

Günlük işleyişiniz gündeminizde olacak. Arkadaş çevrenizle aranızda yaşanan olaylar sizin hafta boyu etkilenmenize yol açacak. İyilik yaptığınız herkesin size karşı çokta iyi olmadığını fark ettiğiniz an moraliniz bozulabilir. Fakat moral bozmaya gerek olmayan bir gündesiniz. Bazı konuları görmezden gelmeli ve her şeye peki dememeyi öğrenmelisiniz.

Editör: TE Bilişim