KASTAMONU (AA) - Abana Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, ilçeye bağlı köylerdeki sorunların devlet ve vatandaş iş birliğinde çözüme kavuştuğunu söyledi.

Seyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında önemli işler yapıldığını belirtti.

İlçeye bağlı üç köyde yaklaşık 800 metre beton yol yapıldığını anlatan Seyhan, vatandaşların da katkılarıyla bu sorunu büyük oranda çözdüklerini ifade etti.

Seyhan, Yemeni köyünde de 10 tonluk içme suyu deposu ve terfi binasının tamamlanmak üzere olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 4 ay gibi bir süredir koronavirüs ile mücadele eden devletimiz, diğer taraftan yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bizler de bu çerçevede Abana'da çok önemli işler yaptık. Çampınar, Göynükler ve Yakabaşı köylerimizde yaklaşık 800 metre beton yol yaptık. Yemeni köyümüzün ihtiyacı olan su deposu ve terfi binası tamamlanmak üzere. Allah devletimize güç kuvvet versin. Yaptığımız çalışmalara katkı veren hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz."


Kaynak: aa