HaberTS- Haber Servisi- Türkiye, yıllardır büyümek için çok büyük çaba sarf ediyor, bu çabanın karşısında hep bir güç yaratılmaya çalışıldığı da aşikâr olan bir görüntüdür. Türkiye2nin en büyük düşmanı yani karşısında duran kişiler hain teröristlerdir. Bu örgüt yaklaşık olarak 40 yıldır ülkemiz başında bir bela gibi duruyor. Ne zaman bir fırsat yakalasalar hep ülkemize karşı saldırı da bulunmayı ihmal etmediler. Hain teröristler, ülkemiz içinde doğu ve batı arasında ayrımı başlattı, o günden sonra devletimiz hep bu konularla vakit bitirmek zorunda kaldı. T6ürkiye’nin büyümesini istemeyen bazı güçler de hep bunlara destek verdi; hepsi iki yüzlülük yapmaya devam ediyorlar; işte detaylar.

ABD, yüzümüze gülüp arkamızdan iş çevirdi

ABD, dünyanın bir numarası olmuş ve burada yaklaşık yarım asırdır kalmıştır; şimdilerde ise o koltuk altından kaymaya başlamış ve Çin, bu koltuğa aday olmuştur. O günden sonra ABD ne yapacağını şaşırmış ve sürekli birilerine saldırmak başkalarının ardından iş çevirmekle ilgilenmiştir. Bu devletlerden bir tanesi konumunda olduğumuzu bilelim. Yıllarca yüzümüze güldüler, bu ülkeyi sağ sol diye böldüler, sonrasında yetmedi, bu hainleri başımıza bela ettiler, şimdi de bunlarla anlaşma yapıyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde böyle iki yüzlülükler görülmemiştir. Türkiye ise buna çok sert tepki göstermekten öte bir tepki vermiyor. Gözümüzün içine baka baka hainlerle petrol anlaşması yapıyorlar ama biz sadece tepki gösteriyoruz.

İncirlik neden hala açık

 ABD daha bize ne kadar yanlış yapacak, bu hainlerle gözümüzün içine baka baka imzaları atıyorlar ve hala ülkemiz de üsleri var. Biz büyüyen bir ülke olduk doğru o zaman neden yapmıyoruz. Bu kadar Mehmet mezarında sızım sızım sızlıyor; devletimiz ve halkımız hep bir oldu. Hain darbede gördük, insanlar kendini tankların altına atarken bir dakika bile düşünmedi. Şimdi ABD bize ne yapabilir en fazla bir ambargo uygulamaktan başka gücü neye yeter. Dolar çıkacağı kadar çıkmış, bundan öteye gitse ne olur burada kalsa ne olur. Ülkemizin onlara bağlı olmadığını göstermemizin zamanı geldi de geçiyor bile.

Onlar bizden büyük değil

ABD, Türkiye’den büyük değil, onların ordusu bizim ordumuzdan güçlü değil. Sayın cumhurbaşkanı, ABD başkanından çok daha akıllı bir adam; genel anlamda abd2nin tek artısı bugüne kadar oluşturduğu çevre ise biz onların çevresine de muhtaç değiliz. Biz Türk’üz bu güne kadar kimseden geri adım atmayan bir devletiz; bu asırladır bu şekilde geldi bundan sonrada bu şekilde gidecektir. O hainlerin de kökünü kazırken ABD seyredecektir.

Editör: TE Bilişim