BARTIN (AA) - AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, "Sayın Cumhurbaşkanımızla beraberiz. Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz. Biz tüm gücümüzle ve aziz milletimizle teşkilat olarak büyük kongrede olacağız." dedi.

Kalaycı, gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nin yarın Ankara'da gerçekleştirileceğini anımsattı.

Bartın'dan kongreye katılmak üzere 500 kişinin üzerinde kayıt yapıldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini Bartınlılar olarak ellerinden geldiğince göstereceklerini ifade eden Kalaycı, şöyle konuştu:

"Bir asırdır uyuyan devi uyandıran, yeryüzünde Türk'e tekrar itibar kazandıran, 'Türk yapamaz, gidemez' sözlerini bize unutturan ve özgüvenimizi bizlere yeniden kazandıran bir liderin şölenine gidiyoruz. Hayal edilemeyen hizmetleri gerçeğe dönüştüren, Türk milletinin hizmetine sunan liderin kongresine gidiyoruz. Şu anda Türkiye'nin üzerine topyekun gelen Batılılara, Amerikalılara ve küresel sermayeye karşı işte biz buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımızla beraberiz. Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz. Biz tüm gücümüzle ve aziz milletimizle teşkilat olarak büyük kongrede olacağız."

Kalaycı, AK Parti Bartın Teşkilatının etkinliklerinde kullanılmak üzere İl Başkanlığına kazandırılan otobüsü de tanıttı.

Kalaycı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı ve "Love Erdoğan," "Bartın Seninle", "Türkiye İçin Güven ve İstikrar" sloganlarıyla süslenen otobüsün partinin aktivitelerinde kullanılacağını söyledi.

Kaynak: aa