BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, partilerinin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tunç, mesajında, AK Parti'nin, iktidara geldiği 2002'den itibaren ülkenin kronikleşmiş tüm meselelerini tek tek ele alarak çözdüğünü, eğitim, sağlık, ulaşım ve ekonomik kalkınma başta olmak üzere her alanda hayal dahi edilemeyen icraatlara imza attığını belirtti.

Ülkenin kalkınmasından rahatsız olan çevrelerin, dış politikada haklının ve mazlumun yanında yer almasından rahatsız olan küresel güçlerin, AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kesmek için son 10 yıldan bu yana karanlık planları devreye sokmak istediklerini ifade eden Tunç, şunları kaydetti:

"Devreye sokulmak istenen planları milletimizin desteği ile aşmayı başardık ve kutlu yürüyüşümüzü kesintiye uğrattırmadık. Gezi olayları, terör olayları, 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi ile başaramadıklarını ekonomik manipülasyonlarla başarmak isteyenlerin hayallerini de boşa çıkaracak güçteyiz. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek ülkemizi dünyanın en güçlü ekonomisi yapma hedefimizden vazgeçmeden daha çok çalışacak, daha çok üretecek, daha çok yatırım yapacak, ülkemizin kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."


Kaynak: aa