ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, partisinin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkmen, mesajında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde "erdemliler hareketi" olarak yola çıkan AK Parti'nin Türk siyasi hayatına yeni bir soluk getirdiğini belirtti.

AK Parti'nin tarih sahnesine çıktığı günden bu yana istikrarın, güvenin, barış ve adaletin simgesi olduğunu ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

"Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile dünya, oyunları bozan, dengeleri değiştiren, dik ve kararlı duruşuyla dünya siyasetine yön veren bir Türkiye ile tanışmıştır. İlk günden bu yana halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu her daim kendine şiar edinen AK Parti, eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaştırmada, enerjide, toplu konutta, sosyal yardımlarda hayata geçirdiği hizmetlerle Türkiye'ye çağ atlatmıştır. İktidarlarımız süresince içeride ve dışarıda türlü oyunlar, engellemeler, iftiralar ve algı operasyonlarıyla önümüzü kesmeye, bizleri millete hizmet yolundan alıkoymaya çalıştılar. Gezi Parkı'ndan tutun da 17-25 Aralık'a ve 15 Temmuz alçak FETÖ darbe kalkışmasına kadar türlü operasyonlarla bizi dize getirmeye çalışanlar aynı oyunu şimdi de ekonomi üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Ekonomik bir savaşın içinden geçtiğimiz şu günlerde her zamankinden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız."

Tüm engellemelere rağmen dünyanın en iyi 10 ekonomisi arasında yer almak hedefine emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Türkmen, "Her zaman milletimizin hakemliğine inandık ve güvendik. Milletimizin ferasetiyle gerçekten yol ve çıkış bulduk. Milletimizden aldığımız güçle, hep birlikte tarih yazmaya devam edecek, hep birlikte oyunları bozacak ve nice başarılara imza atacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa