​​​​​​​ARTVİN (AA) - Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elçin, mesajında Ramazan Bayramı'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde kutlanacak olmasından dolayı buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının arttığı özel günler olduğunu kaydeden Elçin, Kovid-19 salgınına dikkat çekerek, "Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetlerimizi Kovid-19 tedbirlerinden dolayı telefonla görüşerek, mesaj atarak, sosyal medya üzerinden veya görüntülü arayarak gösterelim. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakalım." ifadeleriyle uyarılarda bulundu.

Elçin, bayramların insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlenmesi noktasında önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Ramazan Bayramı'nın Artvinli hemşehrilerim başta olmak üzere tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, koronavirüs illetinden biran önce kurtularak sevdiklerimizle birlikte nice güzel bayramlar geçirmemiz dileğiyle, Ramazan Bayramımızı en içten duygularımla kutlarım." ifadelerine yer verdi.


Kaynak: aa