Sanal kart kullananlar paykwik fiyatları avantajını kaçırmıyor. En uygun fiyattan satın alarak siz de kullanabilirsiniz.

Peki, fiyatlar nasıl belirleniyor? Paykwik fiyatları içinde yer alan tutara göre ödeme anlamında değişiyor. Belirlemiş olduğunuz tutara göre uygun fiyattan satın alma şansınız olacaktır. Direkt olarak giriş yaptığınızda ödemeler için belirlenen tutarları göreceksiniz. Son derece avantajlı şekilde satın alma işleminin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

PaykwikSatın Alma Aşamaları

Satın alma işleminiz için sunulan aşamaları tamamlayın. İlk olarak siteye giriş yaptığınızda, belirlenen tutarlara göre sanal kartın çeşitlendirilmiş olduğunu göreceksiniz. Seçiminizi yapın ve anında onay ileri butonlarını kullanarak ödeme aşamasına geçin. Sanal kartın mantığı, ön ödemeli şeklide satın alınması ve ardından güvenli bir şekilde her sitede kullanılabilir olmasıdır. Bu sayede bilgilerin çalınması ya da herhangi bir bilgi sızıntısı olması da söz konusu olmayacaktır. Ön ödemeli kartı satın almak için bilgilerinizi doğru şekilde verip, ödeme aşamasını da sorunsuz şekilde tamamlamanız halinde, direkt olarak paykwik al işlemi gerçekleşmiş olacaktır. Bu durumda size gelen bir şifre olacak. Bu şifre ile işlemlerinizi gerçekleştirmeniz son derece kolay. Siz de işlem basamaklarını tamamlayarak satın alabilirsiniz. Güvenli hizmetten faydalanmanız önerilir.

Paykwik ile Ödeme Yapmak

Ödemeyi aldığınız sanal kart ile yapabilirsiniz. Elinizde olan şifreyi bilmeniz ödemenin gerçekleşmesi için yeterli olacaktır. İnternet üzerinden yapılan bir alışverişte, direkt olarak işlemlerin gerçekleşmesi için ödeme yöntemi arasında sunulur. Bu ödeme yöntemini seçtikten sonra sizden istenen şifreyi girip onay butonuna bastığınızda işlemin gerçekleşmesi gerekiyor. Doğru şifre ile hareket etmeniz yeterli olacaktır. Paykwik ödeme yöntemi ile son derece kolay ve hızlı bir şekilde işlemin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Değerlendirin ve anında alın.

Editör: TE Bilişim