Aynı Gün Teslimat kargolar her zaman diğer kargolara göre daha ön plandadır. Çünkü taşınması ya da nakledilmesi gereken önemli eşyaların anında adrese teslim edilmesi gerekir. Bu durumda da aynı gün teslimat garantisi vermeyen kargo şirketlerini tercih etmek çok doğru olmaz. Gerek önemli evraklarınız olsun gerekse kişisel malzemeleriniz olsun kargoda geçen süre son derece önemlidir. Aynı gün teslimat yapan kargonun avantajları ise;

  • Kargolar zamanında teslim edilir.
  • Diğer kargolar gibi bir hafta on gün beklemek zorunda kalmazsınız.
  • Ticari web sitelerinde satışları artırır.
  • Bozulacak ürünler aynı gün kargo sayesinde, bozulmadan adrese teslim edilir.
  • Kargolarda bekleme süresi azaldığı için, kargolarda kırılma, yamulma ya da ezilme gibi durumlar yaşanmaz.
  • Pek çok önemli evrak aynı gün içinde adrese kolayca teslim edilir.
  • Türkiye’nin her noktasına aynı gün teslimat sağlanır.
  • Sadece Türkiye için değil, dünyanın bazı ülkelerine de aynı gün teslimat yapılabilir. 
  • Aynı Gün Teslim kargolarda güven ön plandadır.
  • Teslimattan dolayı yaşanan tüm şikayetler sonlanmış olur.

Bir Kargo Şirketinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

Eğer doğru bir kargo şirketi ile çalışmak istiyorsanız bunun için mutlaka teslimat sürelerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Bazı kargo firmaları teslimatları çok geç yaptığı için müşteri kaybedebiliyor. Bu nedende eğer bir yerden başka bir yere kargo gönderecekseniz mutlaka kısa sürede teslimat yapabilecek firmaları tercih etmeniz önerilir. Özellikle sanal ortamda satış yapan kişiler ya da kurumlar kendi müşterilerini memnun etmek adına hızlı ve güvenilir bir kargo şirketi ile çalışmalıdır. Burada aynı gün teslim kargolar veya sigortalı kargolar tercih edilebilir. Örneğin hemen ulaşması gereken bir evrakı Gün İçi Teslimat yapan bir kargo şirketi ile gönderebilirsiniz. Türkiye içi olduğu gibi yurt dışına da özel teslimatlar yapılmaktadır. Aynı gün teslimat yapacak kargo şirketleri uçak kargo ile teslimatlarını tamamlamaktadır. Uçak kargolar, bir kişi için teslimat yapabilirken birkaç kişinin de kargosunu götürebilir.

Aynı Gün Teslimat Neden Önemli?

Aynı gün teslimat yapabilmek kargo şirketi için son derece önemli özelliklerden biridir. Günümüzde insanlar için en önemli faktör hızdır. Özellikle büyük firmalarda çalışan kişiler, yurt dışı anlaşmaları yapabiliyor. Bu gibi durumlarda gerek yurt dışına gerekse yurt içine kargo gönderimi yapılması kaçınılmaz durumlardan olabiliyor. Elbette hız konusu tek başına yeterli olmayacaktır. Hızlı kargonun yanında güvenli kargo hizmeti de alabilmek önemli faktörlerden biridir. Hem hızlı hem de güvenli bir şekilde kargo hizmeti sağlayan bir firma ise kargoturk’tür. Bu firma ile ister kişisel olarak hizmet alın isterseniz de kurumsal olarak hizmet alabilirsiniz. Eğer kurumsal hizmet almak isterseniz kargonun Kapıda Ödeme Kargo özelliğinden de faydalanabilirsiniz.