SAMSUN (AA) - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Kılıç, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarını inceledi, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların samimi gayretle atılan her adımın farkında olduğunu belirten Kılıç, "Bizlere kalplerini açıyorlar. Bizler de o kalplerde kalıcı olmak için tüm gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Bafra’da hizmet üretme gayretinde olduklarını dile getiren Kılıç, "139 mahallemizin tamamına aynı şekilde çözüm odaklı bakış açısı ve samimiyetle yaklaşıyor, şehir merkezine ne kadar uzaklıkta olursa olsun mahallelerimizi ziyaret ediyor, onların taleplerini ve tavsiyelerini alıyoruz. Bize ırak yok." ifadesini kullandı.

Kılıç, 2021 yaz sezonu öncesinde oluşturdukları çalışma programına ve aciliyet derecesine göre hareket ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Alparslan Mahallemizde beton yol, yine Alparslan ve Bahçeler mahallelerimizde sathi kaplama yol yapımı, Kemalpaşa ve Gaziosmanpaşa mahallelerimiz sınırları içinde yer alan Hasan Aslan Caddesi’nde refüj, merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Kuşçular ve 13 kilometre uzaktaki Barış mahallelerimizde sathi kaplama çalışmalarımız var. Programımızı birçok koldan uyguluyoruz. Mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat ve istişare içindeyiz. Yaptığımız işlerin tamamını özenle, uzun ömürlü ve eksiksiz yapmak için gayret gösteriyoruz. Ekip arkadaşlarımızla üstün gayret göstererek asfalt sezonu bitmeden hedeflerimizin üzerine çıkmak için gece gündüz çalışıyoruz."


Kaynak: aa