Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında "Vatanımıza gönülden bağlı, ay yıldıza sevdalıyız" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı mesaj yayımlayarak kutladı. Bakan Pakdemirli, "Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferi’nin yıl dönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha heyecan ve gururla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, yalnızca bizim değil, bütün milletlerin özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. Türk milletinin ordusuyla tek bir yürek haline gelerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişinde ilham kaynağı olmaya ve ecdadımıza vefa borcumuzu ödemek için bizlere çalışma gücü vermeye her zaman devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, mesajının devamında şunları kaydetti:

"Savaş meydanlarında kazanılan zaferleri, her sektördeki başarılarımızla taçlandırmak, bizlerin en büyük gayesi olmalıdır. Bu bağlamda yeni dönemde, tarım ve orman alanlarında yeni atılımların ve gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacaktır. 30 Ağustos Zaferi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı bu zaferle şeref tacını giymiştir. Yine çok iyi bilinmelidir ki, dünya var oldukça; Türk milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız, bağımsızlığımızın simgesi olarak göklerde ilelebet dalgalanacaktır. Ülke olarak 2023 hedefimiz ve 2053, 2071 vizyonlarımız doğrultusunda daha çok çalışacak, yeni projelerle ülkemizin şahlanışına önemli katkılar sunacağız. Bu duygularla, bu tarihi günde, aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz."
Kaynak: iha