BARTIN (AA) - Bartın Valisi Sinan Güner ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Güner, mesajında, sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı 2021 yılını geride bırakırken yeni umutlar, yeni hedefler, daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Her yeni yılın, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yaşanan tecrübeler ışığında yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesine imkan sağlayan dönüm noktaları olduğunu aktaran Güner, şunları kaydetti:

"Bizler de bu anlayıştan hareketle değerli Bartınlı hemşerilerimize daha iyi hizmet etme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu süreçte sevgiyle yapılan her çalışma, üretilen her proje, gösterilen her çaba bizim için çok değerlidir. Son bir asrın en büyük sağlık krizi olarak tarihe geçen koronavirüs salgınıyla bölgemizde yaşanan sel felaketi başta olmak üzere geride bıraktığımız dönemde dar-ı bekaya uğurladığımız kardeşlerimizi, vatanımızın bekası için gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının ülkemize, milletimize ve kıymetli Bartın halkına huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum."

- AK Parti Bartın Milletvekili Tunç

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç da salgın hastalık ve doğal afetlerle sıkıntı yaşanılan bir yılın geride kaldığını, ülkede yaşanan yangın ve sel afetlerinin herkesi üzdüğünü aktardı.

Türkiye'nin salgına rağmen dünyada en hızlı büyüyen ülkelerin başında yer aldığını ve 2022'de bunun artarak devam edeceğine inandığını belirten Tunç, "Geçtiğimiz 19 yılda demokratikleşme ve hukuk alanında önemli reformlar yaptık, yeni gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda da hukuk reformu çalışmalarımız yeni yılın ilk günlerinden itibaren hız kazanacaktır. Bu da adalete güveni artıracak, dolayısıyla ekonomiye de olumlu yansıyacaktır. Bartın'a iktidarlarımız döneminde 10 milyar lira tutarında yatırımla memleketimize çok sayıda eser kazandırdık. Salgına rağmen yatırımlarda hiç hız kesmedik, şu anda devam eden 8 milyar lira tutarında kamu yatırımımız var, memleketimizi her alanda geliştirmek için 2022'de de çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2022'nin ülkemiz, milletimiz ve Bartın'ımız için hayırlı olmasını, sağlık, huzur ve esenlik dolu bir yıl olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa