Zemin kaplama sektörü, günümüzde sürekli olarak gelişerek farklı ihtiyaçlara kolay çözümler getirilerek kullanılmaya başlanmıştır. Zemin kaplama ve spor yapı projelerini en iyi kalitede ve her isteğe göre kolay çözümler getirttirilerek yapılmaktadır. Sektörde deneyim ve kalite en önemli unsurlardan birisi olmakla beraber bu kalite ve deneyimi de yönlendirebilecek firma yapısı gerekmektedir.

 Zemin kaplama sistemleri, farklı maddeler üzerinden yapılarak her isteğe ve her alana göre özel olarak geliştirilmiştir. Bu farklı materyallerden üretilen zemin kaplama sistemleri her alana göre kendi yapısı sayesinde çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajlar farklı ortamlara göre hijyen, kolay temizlenebilir, toz tutmama, dayanıklılık, estetik ve ekonomik olması gibi kullanılan malzemeye göre farklı yararlar sağlamaktadır. Zemin kaplama sistemleri, yapılacak olan alana göre tercih edilmeli ve ne amaçla kullanıldığına göre malzemenin seçilmesi gerekmektedir. Bu zemin kaplama sistemleri; kauçuk zemin kaplama, PVC zemin kaplama, epoksi zemin kaplama, poliüteran zemin kaplama, akrilik zemin kaplama, ahşap zemin kaplama, sentetik zemin kaplama, terrazzo zemin kaplama, asfalt zemin kaplama, polyurea zemin kaplama olarak farklı ihtiyaçlara göre farklı maddeler kullanılarak yapılmaktadır.

Günümüzde sağlıklı yaşam için en önemli faaliyetlerden birisi spor olmaktadır. Spor yaşamımızda bu kadar önemliyken yapılan tüm spor alanlarının kaliteli olması gerekmektedir. Bilgili İnşaat alanında en deneyimli ve kaliteli ekipmanlar kullanan firmalardan birisidir. Spor yapı projelerinin son zamanlarda ülkemizde de gelişim gösterdiği görülmektedir. Futbol, basketbol, voleybol ve diğer spor branşlarının kaliteli şekilde yapılabildiği ortamlar ve yapılar spor yapı projeleri olarak anılmaktadır. Bu projeler insanların günlük yaşamlarındaki spor aktivitelerini daha kaliteli ve verimli yapabilmesini sağlamaktadır. Bu projeler sayesinde spor esnasında maksimum verim alınarak, her kişinin kendi alanında başarılı ve sağlıklı olması sağlanmaktadır.  Spor ekipmanları da bu projelerin içerisinde yer alan aletlerdir. Bu aletler kaliteli ve dayanıklı bir şekilde üretilmişse her kişinin kendi branşında başarılı olmak için bir adım daha önde olduğu görülebilmektedir. Farklı spor aktivitelerine göre özel olarak kaliteli bir şekilde tasarlanmış spor ekipmanları Bilgili İnşaat tarafından sizlere sunulmaktadır.