Bulaşık makineleri günümüzde, bulaşık yıkama gibi zorlu bir ev işinin kolay bir şekilde tamamlanabilmesine yardımcı olurken, bulaşıklardaki yıpranma yüzdesini de düşürmektedir. Bu şekilde önemli avantajları bulunan bulaşık makinelerinde bulaşıkları kurutmama gibi sorunlar yaşanabiliyor. Bulaşıkları yüksek su sıcaklıklarında en sağlıklı şekilde yıkayan bulaşık makineleri daha sonra bulaşıklar için kurutma gerçekleştirmektedir. Bu şekilde bulaşık makinesinden çıkan bulaşıklar, direkt olarak raflarına yerleştirilebiliyor. Aynı zamanda da su lekesi gibi sorunlar ile hiçbir bulaşıkta karşı karşıya kalınmıyor. Ancak bulaşık makinesinin yıkama programı sonrasında bulaşıkları ıslak bırakması hem lekelenme hem de bulaşıkların kurutulması için ek bir süre gerekliliğine neden olur. Bu sebeple de bulaşıkların yıkama sonrasında makinede kurutma işleminden sonra ıslak kalması problemleri için Arçelik Servisi merkezinin profesyonel servis hizmetlerine başvuru gerçekleştirilebilir.

Bulaşık makinelerindeki her türlü arızaya ilişkin olarak 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet veren Pendik Arçelik Servisi merkezinin iletişim hattı ile her türlü sorun için talep oluşturulabiliyor. Bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunan tam donanımlı servis araçları ile en kısa zaman dilimleri içerisinde ilgili adrese ulaşabilmektedir. Böylelikle de uzun süreler servis aracının gelmesini bekleme gibi modern çağın hizmet standartları ile uyumlu olmayan servis hizmetlerinden farklı bir servis hizmeti alabilirsiniz. Bulaşık makinesinde genel kontroller gerçekleştirildikten ve herhangi bir hatalı kullanım söz konusu olmadığı belirlenmesinden sonra mutlaka profesyonel müdahaleler için uzman beyaz eşya teknisyenlerinden yardım alınması gerekir.

Uzman teknikerler tarafından en hızlı şekilde yanlarında bulunan teknik teçhizat ile bulaşık makinesinin kurutma işlemine rağmen bulaşıkları ıslak bırakması sorununun ana kaynağı tespit edilir. Tespit edilen arızanın kaynağına ilişkin olarak gerekli olan onarım müdahaleleri ise yine yerinde gerçekleştirilir. Bu şekilde gereksiz vakit kayıplarının önemli oranda önüne geçilmesini sağlayan Ümraniye Arçelik Servisi merkezi, buzdolaplarında herhangi bir arıza söz konusu olması durumunda yaptığı parça değişimlerini sadece orijinal yedek parça kullanarak, gerçekleştirmektedir. Böylelikle bulaşık makinesindeki kurutmama ve ıslak bırakma sorununun çözümü sağlanarak, daha uzun ömürlü bir bulaşık makinesi kullanım standartlarının oluşturulabilmesi mümkündür.

Editör: TE Bilişim