Burak Kaynar markası gelinlik ve tasarım sektöründe uzun zamandır bildiğimiz ve hayran kaldığımız bir marka. Söz konusu gelinlik olunca her zaman daha fazla merak uyandırıyor. Başarılı tasarımcı Burak Kaynar ev sahipliğinde Burak Kaynar markasını bir de markanın mimarına sorduk.

Burak Kaynar olarak tasarıma ne zaman başladınız?

Burak Kaynar aslında hep bu sektördeydi. Ailemin etkisi ile bu mesleği sevdim ve kendimi geliştirmeye karar verdim. Avusturya’da Viyana Üniversitesi i (Universität für angewandte Kunst Wien)’nde Moda Tasarım bölümünde eğitimimi tamamladım. Sonrasında akademik kariyerime Sheraton, Okan Üniversitesi gibi pek çok workshop eğitimleri vererek devam ettim. Şu an bile hala eğitimler veriyorum.

2012 yılında kendi ismimi verdiğim markam ile gelinlik ve abiye tasarımlarıma can veriyorum. İşimi titizlikle yapmaya özen gösteriyor, danışanlarımın memnuniyetine çok özen gösteriyorum.

Titizlikle yapılan her işte olduğu gibi geri dönüşlerini de alıyorum. Her seferinde daha iyisini hayata geçirmek beni en mutlu eden şey.

Peki Burak Kaynar Markasının Gelecekteki Hedefleri Nelerdir?

Yurtdışında bir çok şehire üretim yapıp gönderiyorum. Bunlardan başlıcaları Berlin, Köln, Lyon, Paris, Rötterdam gibi şehirler. Gelecekteki projelerim arasında Amerika Birleşik Devletleri’ne ihracat arttırımımı büyütmeyi planlıyorum. Önümüzdeki sene içerisinde Avrupa’nın başkentlerinden birinde mağaza açmayı planlıyorum.

Peki Bu Yoğun İş Süreçleri Dışında Burak Kaynar Ne Yapar?

Burak Kaynar sosyal hayatında arkadaşları ile zaman geçirmekten hoşlanır. Bunun dışında yine işime bağlı olarak styling çalışmaları yapıyorum.


 

Editör: TE Bilişim