SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentin tüm problemlerine el attıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Demir'in AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin'le birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir, "Bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. O an bakamasam bile mutlaka geri dönüş yapıyorum. Bizler sizlere hizmet makamındayız. Kentin bütün problemlerine el atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kırsal altyapıyı 2023 yılında bitireceklerini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, şunları kaydetti:

"İçme suyu ve tüm yolları 946 mahallenin tamamında bitiyoruz. Altyapı yetersizliklerini gideriyoruz. Terfi hattı, kollektör hatları başta olmak üzere hepsini bir düzene soktuk. Yeni arıtmalar yapıyoruz. İçme suyu arıtmalarını yeniliyoruz. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyonları yapıyoruz. Tüm problemleri tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Toybelen, Kıranköy, Canik Yeni Mahalle, kırsal altyapılar, merkezdeki çalışmalarımız ve ilçelerdeki çalışmalarımız. Hepsi hızla sürüyor. Bütün ilçelerde çalışma yapıyoruz. Yatay kalkınmayı önemsiyoruz. Her bölgeye, her insana hizmet etmek zorundayız. Tüm bölgelere eşit hizmet anlayışıyla yaklaşıyoruz. Adaletli, hakkaniyetli bir şekilde, öncelik sırasına göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Haftanın 7 günü durmadan sahadayız."

Kaynak: aa