İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital televizyon platformu TV+, yarıyıl tatilini çocuklara özel çizgi film ve animasyonlarla karşıladı.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye’nin en çok izlenen dijital televizyon platformu TV+, bu yarıyılda da minik izleyicilerini unutmadı.

Çocuklar için yayınladıkları çizgi film ve animasyonları özenle seçen TV+, uzaktan eğitim döneminde DaVinci ve English Club TV gibi kanallarla öğrencilere hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri yapımlar sunmaya devam etti.

Kovid-19 salgını sebebiyle zor bir eğitim-öğretim yılını geride bırakan çocuklar, TV+ çocuk kanalları sayesinde keyifli bir yarıyıl tatili yaşayacak.

Her yaştan izleyici kitlesine sahip dijital televizyon platformu TV+’ın çocuklara yönelik kanalları arasında yer alan Disney Channel, Disney Junior, Cartoon Network, Baby TV, Duck TV, Minika Çocuk, Minika Go ve TRT Çocuk kanallarının yanı sıra listeye yeni eklenen Nicktoons ile toplam kanal sayısı dokuza ulaştı.

Dünyanın en çok seyredilen çocuk kanalları arasında olan Nickelodeon’da yayınlanan 500 bölümlük içeriği kataloğuna ekleyen TV+, yüzlerce çizgi film, animasyon ve çocuk programı ile miniklere keyifli anlar yaşatıyor.

Platforma eklenen yapımlar arasında; "Back at the Barnyard", "Işıltı ve Parıltı", "Blaze ve Yol Canavarları", "Canavar Bunsen", "Dora ve Arkadaşları" bulunuyor.

Yeni eklenen diğer yapımlar arasında "Harvey Beaks", "Pençe Devriyesi" olarak adlandırılan ve kurtarma köpeklerinden oluşan bir ekibin hikayesini konu alan "Paw Patrol", "Ninja Kaplumbağaların Yükselişi", "Rusty Rivets" ve uzun yıllardır popülaritesini koruyan karakterlerin su altı şehrindeki maceralarını ve çabalarını anlatan "SüngerBob KarePantolon" yer alıyor.

Kaynak: aa