Yazıcı ve sarf malzemeleri içinde dünyanın en kaliteli markaları dendiğinde ilk akla gelen seçeneklerden biri Canon. Baskı teknolojisinin her alanında tercih edilen Canon ürünleri, kaliteli yazıcıları ile baskıda en iyi sonucun alınmasını sağlıyor. Bununla birlikte Canon yazıcılarda kağıt ve fotoğraf kağıtlarında en iyi çıktıyı almak için, doğru mürekkep ve diğer ürün gruplarının tercih edilmesi gerekir. Bu noktada Canon sarf malzemeleri profesyonellerin tercihi olarak öne çıkıyor. Canon mürekkepler, içerdiği özelliklere göre değişmesinin yanı sıra farklı yazıcı markalarına göre de değişebilmektedir.

Canon Mürekkep Çeşitleri Neler?

Canon mürekkepler ya da mürekkep seti tercihinde ilk dikkat edilecek şey, kullandığınız baskı makinesi ile olan uyumdur. Canon mürekkep modellerinde, markanın farklı modelleri farklı özellikler içeriyor ve mürekkepler de bu baskı makinelerinde optimal kullanım için geliştirilmiştir. Canon mürekkeplerde en çok öne çıkanlara gelirsek, G3411 mürekkep özellikleri ile dikkat çekiyor. Canon mürekkeplerde PIXMA, SELPHY ve MAXIFY gibi modellere hitap eden farklı alternatifler düşünülebilir. Sarf malzemeleri konseptlerinde, verimli ve uzun süreli bir kullanım için yeniden doldurulabilir mürekkepler de düşünülebilir. Canon mürekkeplerde öne çıkan modeller şu şekilde:

  • Canon Lucia Dye mürekkep
  • Canon kartuş mürekkebi
  • Canon Lucia pigment mürekkep
  • Canon universal ECO dye mürekkep
  • Canon tanklı yazıcı mürekkep
  • Canon masaüstü yazıcı mürekkepleri

Canon kalitesi ile, fotoğraf baskısı çözümlerinde en iyi kaliteyi yakalamak isteyenlere hitap eden mürekkep modelleri kaliteli yapısı ile öne çıkıyor. Canon mürekkepler, Canon ve diğer baskı makinelerinde en iyi renkleri, en parlak yapıyı elde etmek isteyenlere hitap eden kaliteli bir içeriğe sahip. Canon mürekkep modellerinde sahip olduğunuz baskı makinesinin modeline göre seçim yapmak çok önemli. Buna ek olarak indirimli Canon mürekkep satın almak için sarf malzemeleri alanında en iyi seçenekleri sunan Sarfet dünyasına göz atabilirsiniz.

Canon başta olmak üzere Fujifilm, HP ve Epson gibi kaliteli markaların sarf ürünlerinin yer aldığı Sarfet’te internete özel indirim ve kampanyalar yılın her döneminde uygulanıyor. Online ödeme ve hızlı sipariş ile Canon mürekkepler kısa sürede adresinize teslim ediliyor.