Günümüzde en popüler oyunlardan birisi olan Pubg, oyuncular tarafından pek fazla tercih edilmektedir. Pubg oyununun içerisinde oyuncular kendilerine isimler ve nickler oluşturur ve birbirlerini bu şekilde tanımaktadırlar. Bunun yanı sıra oyuncular hayatta kalma mücadelelerine karşı rakiplerini öldürdükleri zaman nick isimleriyle kendilerini kanıtlamaktadırlar. Bu yüzden sizlere tavsiyemiz Pubg isimleri oluşturmanızdır. Bunun sayesinde oyun içerisinde isimleriniz ile tanınacak ve kendinizi bu şekilde kolayca gösterebileceksiniz.

Arkadaşlarınız ve rakiplerinizin sizleri tanımaları, Pubg kullanıcı adları üstünden oluşturduğunuz isimlerle olmaktadır. Ayrıca sizlerin de edinmiş olduğu nick isimleriyle hafızalara kazınabilirsiniz. Çünkü oyunlar içerisinde bunlar oldukça önemlidir. Hem havalı hem de dikkat çeken Pubg nickleri belirleyebilirsiniz.

Sizlere en etkileyici ve dikkat çekici bazı Pubg isimlerini ve nickleri hakkında birkaç tavsiye verelim. Bunlar;

-Desert Rain: Çöl Yağmuru         -Bonez Crusher: Kemik Kıran        -Cool Whip: Serin Kırbaç

-Team Star: Takım Yıldızı            -Dark Days: Karanlık Günler          -Xecutioner: Cellat

-Snake Eyes: Yılan Gözlü             -Fear: Korku                                     -RuLing: Hükmedici

-Immorral Türk: Ölümsüz Türk  -Massive Stroke: Ağır Darbe          -Brave Heart: Cesur Yürek

-Fearless: Korkusuz

Belli başlı isimler ve nickler bu şekilde olmaktadır. Bunların yanı sıra Pubg isimlerini ve nicklerini şekilli yapanlarda bulunmaktadır. Bu şekilli isimler pek çok oyuncu için önemli olsa da pek çoğu içinde önemsiz olmaktadır. Ancak dikkat geçmek ve akıllara kazınmak için şekilli isimler tercih edilmektedir.

Her Zaman Etkileyici Pubg İsimleri Oluşturun

Sizlerde Pubg isimleri şekilli oluşturarak hafızalara kazınabilirsiniz. Oyuncu kimliklerinize endam katmak, tarzlarınızı yansıtmak, rakiplerinizden farklı olmak ve her zamanda etkileyici olmak adına isimler belirleyebilirsiniz.

Sıra dışı şekilli nickler yardımıyla rakipleriniz de sizlerin farkını görecektir. Bu etkileyici isimler en iyi şekilde hatırlanmak, oyuncu karakterlerinizi dikkat çekici göstermek ve iyi bir endam yaratmak adına da büyük önemi bulunmaktadır.

Bunları tercih ederken önemli nokta ise nick ve isim belirlerken sıradanlığınızı bozmamaktır. Bu yüzden havalı ve şekilli isimler ve nickler belirleyerek Pubg oyununda rakiplerinize karşı etkileyici olabilirsiniz ve dikkat çekici isimleriniz sayesinde unutulmazsınız.

Editör: TE Bilişim