Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 7’den 70’e herkesi etkileyen covid-19 salgını birçok sektörü derinden etkilese de bazı sektörlere olumlu katkıları oldu. Bu sektörler arasında yer alan prefabrikler, müstakil yaşam tarzını, salgın ile birlikte hayata geçirmek isteyen insanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Yarattığı birçok avantajları ile kişilere olumlu yönden etki eden prefabrikler sosyal yaşamınızın daha aktif olmasına olanak sağladığı gibi, pandemi salgınının yarattığı psikolojik etkiden de korunmanıza yardımcı oluyor. Prefabrik evler çelik yapı sisteminden oluşturulan ve her türlü darbelere karşın korunaklı olan yapılardır. Aynı zamanda kentleşmenin yoğun olduğu büyükşehirlerde artan konutlar deprem riskinde büyük tehlike uyandırıyor. Sizler de hem salgının getirdiği olumsuz etkilerden hem de deprem ve benzeri risklerden korunmak için prefabrik evler tercih edebilirsiniz.

İnşaat malzemelerinde meydana gelen artışlar konut fiyatlarını da etkiliyor. Özellikle yeni yapılan binalar için belirlenen fiyatlar standart geliri olan aileler için oldukça problem yaratıyor. Sizler de uygun bir eve sahip olmak isterseniz prefabrik ev modelleri arasından seçiminizi yaparak dilediğiniz alanlara kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

2+1 Prefabrik Evler Sıklıkla Tercih Ediliyor

Prefabrik evler arasında standart büyüklüğe sahip olan 2+1 prefabrik evler en çok tercih edilen evler arasında yer alıyor. Ortalama büyüklüğü 65 metrekare olan bu evler 4 kişilik bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya olanak sağlıyor. Hem yaz hem de kış aylarında kullanıma uygun olarak üretilen prefabrik ev, yaklaşık olarak 2 iş günü içerisinde sizlere teslim ediliyor. Aynı zamanda evin kurulum işlemleri bittikten sonra boya ve benzeri tüm işlemlerde 2 iş günü içerisinde tamamlanarak sizlere teslim ediliyor. Aynı zamanda bilinmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi boya satın aldığınız evin fiyatına dahildir. Bu nedenle herhangi bir masraf yapmanıza gerek kalmıyor. Sizler de kısa süre içerisinde bir eve sahip olmak isterseniz tercih edeceğiniz ev modeli prefabrik evlerdir.

Hızlı Kurulum Avantajı ile Prefabriklerden Yararlanın

Teknolojinin gelişme göstermesi nedeniyle prefabrik sektöründe de son teknoloji ürünler ile prefabrik evler ve prefabrik yapılar tamamlanıyor. Modern tesislerde üretimi yapılan prefabrikler sunmuş olduğunuz ev projesine sadık kalınarak milimi milimine her detayı hesaplanarak kesim işlemleri yapılıyor. Kısa süre içerisinde fabrikada üretimleri tamamlanan prefabrik ev modelleri arsanızın bulunduğu noktaya doğru yola çıkıyor.

Prefabrik ev fiyatları sağladığı hizmet ve avantaj açısından değerlendirildiğinde kişilere oldukça uygun fiyatlara satışa sunuluyor. Klasik beton bina ve evler fiyat bakımından kıyaslandığında prefabrik ev fiyatları yaklaşık %40 oranında daha uyguna satışa çıkarılıyor. İnşaat projeleri yapımı ve teslim aşaması oldukça uzun ve meşakkatli bir süreçtir. Aynı zamanda bir ev satın aldığınız zaman evin boyası, tadilatı ve diğer kurulum gerektiren tüm işlemlerin maliyetleri sizin tarafınızdan karşılanır. Prefabrik evlerde aynı durum söz konusu değildir. Evin her bir noktasının kurulumu satın aldığınız fiyatın içine dahildir ve herhangi bir masraf yapmanıza gerek kalmaz.

Sizler de prefabrik ev modelleri arasından dilediğinizi seçerek müstakil bir konuta sahip olabilirsiniz. Sözleşme işlemleriniz bittikten hemen sonra modern üretim tesislerinde üretim süreci başlar ve seçmiş olduğunuz prefabrik ev modeline göre de sizlere sevkiyat aşaması değişkenlik gösterebilir. Standart 2+1 prefabrik evler 2 iş günü içerisinde tamamlanarak akabinde sizlere sevk ediliyor.

Alanında uzman kişiler kurumların tüm süreçlerinde sizlere destek oluyor ve evin her bir alanını tamamlıyor. Elektrik tesisatı, su tesisatı, yer döşeme ve benzeri tüm süreçler uzman ekip tarafından idame ettiriliyor. Zemin işlemleri tamamlandıktan sonra boya ekipleri son rötuşları yaparak evi sizlere teslim ediyor.

Uzun Ömürlü ve Dayanıklı Yapısı ile Sizlere Avantaj Sağlıyor

Prefabrik evler uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanıyor. Konforlu ve ergonomik yapısı sayesinde ferah bir alan yaratmanıza imkan tanıyan prefabrik evler, kurulduğu tüm alanlara uyum sağlıyor. Verandalı olarak üretimi yapılan prefabrik evler için ekstra eklemek istediğiniz alanlar var ise kurulumlarını gerçekleştirebilme imkanınız mevcuttur. Sizler de prefabrik evler ile hem uyguna hem de sizlere avantaj sağlayacak bir eve sahip olabilirsiniz.

Prefabrik evler dışında prefabrik yapılarda sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle belirli bir süreliğine kurulum gerektiren hastane, şantiye ve benzeri işlemleriniz için prefabrik yapıları tercih edebilirsiniz.