Yüksek teknolojiye dayanan mühendislik ürünleri, konkasör tesisleri, beton santralleri ve mobil kırma eleme sistemleri ile 16 yıldır faaliyet gösteren ve sektörün ihtiyaçlarına en iyi şekilde hız kesmeden cevap vermeden Fabo Makina işletmesi, ürün ve hizmetlerinin imalat ve pazarlamasını kaliteyi merkeze alarak başarılı bir şekilde yerine getiriyor.

Fabo Makina İmalat ve Pazarlama Firması

%100 yerli sermayeyle kurulmuş bir firma olarak Fabo Makina, dünyanın ve ülkemizin önde gelen konkasör sistemleri ve beton santrali tedarikçileri arasında yer alıyor. 2003 yılında mütevazi bir şekilde İzmir Torbalı'da kurulumu tamamlanan firma, bugün dünyanın en büyük beton santrali kurulumunu gerçekleştiren, ihracat payı yüksek bir firma olarak satılık beton santrali sistemlerini en iyi şekilde satışa sunuyor. 2016 yılından bu yana müşterilerine en yüksek kalitede ve hızlı bir şekilde hizmet vermek için kapasitesini genişleten Fabo Makina, AR-GE çalışmaları, yenilikçi ve güvenilir çözümleri ile her zaman sektörün öncü firmalarından biri olmayı başarıyor.

Ürün ve Hizmetleri

Sabit konkasör ve mobil konkasör tesisleri, sabit beton santrali, mobil beton santrali, 2.el konkasör ve kırma eleme tesisleri ile ülkemizde ve dünyada bulunduğu sektörün ihtiyaçlarını karşılayan Fabo Makina, aynı zamanda satılık konkasör sistemlerinin yanı sıra beton santrali kurulumu ile geniş çaplı hizmet veriyor. Aynı zaman firma beton santralleri ve konkasörler için yedek parça imalatı ve satışını gerçekleştiriyor.

Fabo Makine Çalışma İlkeleri

Beton santrali ve konkasör tesisleriyle birlikte Türkiye'nin en yüksek cirolu firmaları arasında yerini edinen Fabo Makina ve Pazarlama işletmesi, yerel ve küresel ölçekte başarı sağlayan bir firma olarak koşulsuz müşteri memnuniyeti, çalışanların mutlak refahı, kaliteli ürün ve hizmet sunumu, yüksek performans yaklaşımlarıyla her zaman sektöre öncülük etmeyi ve ilkleri yaşatmayı amaçlayan bir firmadır. Maliyetleri de düşüren firma, dünya standartlarını ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak teknolojik değişim ve gelişimleri en iyi şekilde işine yansıtmayı ve her koşulda yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunmayı amaçlıyor.