2003 yılında İzmir’de kurulan Fabo Makina, konkasör kırma eleme beton makinası, beton santrali üretimini nitelikli olarak müşterilerine sunuyor. Fabo Makina’nın kuruluşu kaliteli hizmet vermesi nedeniyle, sektörün önde gelen firmaları arasında liderliğini koruyor. Fabo Makina ailesinin ürettiği ürünlerin arkasında, yıllar süren, deneyimli bir tecrübe ve profesyonel bir ekibin üstün başarısı yer alıyor.

Güvenilir Bir Hizmet

Fabo Makina bünyesinde üretilen çeneli kırıcı makinesi, 43 yabancı ülkeye hizmet veriyor. Toplamda 2 fabrikası bulunan şirket, her türlü iş makinası üretimlerini aktif olarak devam ettiriyor. Fabo Makina tersiyer kırıcı ve Beton Santrallerinde hatasız bir inşaat alanı sağlıyor ve ileriye dönük AR-GE çalışmalarını sürdürüyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden firma ürünlerini yenileyerek hizmet veriyor. Güvenilir bir hizmet sunan Fabo Makina, müşteri memnuniyetini ilke edinerek çalışmalar yapıyor.

Kalite ve Garanti

Ülkemiz genelinde ve ülkelerarası birçok kırma eleme, yıkama eleme ve beton santrali ihracatını yüksek kalite sistemiyle ve garanti belgesi vererek yapıyor. Ekonomik fiyat, ergonomik dizayn ve yılların vermiş olduğu tecrübenin getirdiği başarı, Fabo Makina'yı örnek bir dünya markası durumuna getiriyor.

İşletme bünyesinde satışa sunulan her çeşit kırma eleme ve beton santrali ürünleri CE ve ISO 9002: 2010 kalite standartlarında olup, yüksek seviyede mühendislik teknolojisi ile donatılmış bir yapıda sunuluyor. Satış öncesi ve satış sonrası desteklerini esirgemeyen firma, müşterileri tarafından güven içerisinde tercih ediliyor.

Editör: TE Bilişim