Sizin için ve aileniz için son derece konforlu ve huzurlu bir ortam sunan kiralık yazlık villalar unutulmaz bir tatil geçirmenizi de sağlayacak. Bu defa tatil için otel odalarında konaklamak yerine harika bir lüks villada konaklamayı tercih edebilirsiniz. Bunun için öncelikle Tatil Villam internet sitesini ziyaret etmeniz ve kiralık yazlık villa seçeneklerini incelemeniz gerekiyor. Bu site güvenilir villa kiralama dendiğinde ilk akla gelen platformlardan biridir. Güvenilirlik noktasında herhangi bir endişe yaşamadan villa kiralama işlemi yapabilirsiniz.

Ege ve Akdeniz’in en güzel tatil beldelerinde konumlanmış olan yazlık villalar hem sunduğu konfor ve hem de sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkıyor. Hangi tatil beldelerinde villa kiralama hizmetinden faydalanabileceğiniz sorusunun yanıtı ise oldukça uzun bir listeyi gerektiriyor. Ancak sizlere birkaç öneride bulunabiliriz.

  • Bodrum

Her yaz yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de gözdesi olmayı başaran Bodrum’da muazzam bir yaz tatili yaşamanız son derece kolay olacak. Bunun için öncelikle Bodrum kiralık villa seçeneklerini gözden geçirmelisiniz. Dolayısıyla Tatil Villam internet sitesine uğrayarak Bodrum’un en güzel villalarını incelemeniz gerekiyor. Sonrasında ise size uygun olan villaları listeleyin ve kredi kartı ile online rezervasyon işleminizi hemen tamamlayın. Bodrum sadece doğal güzellikleri ile değil, gezilebilecek yerlerin sayısının çok fazla olmasıyla da ön plana çıkan bir beldedir. Tüm tatil boyunca zamanınızı gezmeye de ayırabilirsiniz.

  • Fethiye

Yazlık lüks villa seçeneklerinin en fazla olduğu tatil beldelerinden biri de Fethiye’dir. Bu beldede denize çok yakın mesafede konumlanmış olan villaların yanı sıra ormana yakın yerde bulunan villaları da görebilirsiniz. Evcil hayvan kabul eden villalar, kalabalık aile grupları için hazırlanan villalar da seçenekler arasında yer alıyor. Zira Tatil Villam internet sitesine tıkladığınızda zaten karşınıza filtreleme seçenekleri çıkıyor. Kriterlerinizi işaretleyebilir ve sadece sizin kriterlerinize uygun olan villaların listelenmesini de kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

  • Kalkan

Çok uzun yıllardır insanların dinlenmek ve huzur bulmak için tercih ettiği Kalkan’da 6 taksit imkanı eşliğinde villa kiralama şansınız bulunuyor. Kalkan doğal güzellikleri ve yemyeşil alanları ile ünlü bir beldedir. Bir de lüks bir villada konakladığınızda hayatınızın en güzel tatilini yapmanız da mümkün olacaktır. Seçenekler arasında çocuklu aileler için uygun olan çocuk havuzlu villalar da bulunuyor. İçerisinde mama sandalyesi, çocuk oyun alanı ya da çocuk yatağı bulunan villalar da tercih edilebilir. Elbette ısıtmalı havuzlu villalar da incelemeniz için sizi bekliyor.

  • Kaş

Muhteşem güzellikleri ile görenleri adeta kendine hayran bırakan bir tatil beldesi; Kaş! Bu beldeye rotasını çevirenler de bir hayli şanslı çünkü Kaş’ta konaklayabileceğiniz son derece lüks villalar bulunuyor. Denize yakın mesafede, şehir merkezinde, merkeze yakın konumda olan villalar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Evcil hayvan kabul eden villalar da seçenekler arasında yer alıyor.

  • Göcek

Mutlaka herkesin en az bir yaz tatilini Göcek’te geçirmesi gerekir. Nedeni ise sahip olduğu doğası ve plajları ile Göcek’in hayranlık uyandıran bir yapıya sahip olmasıdır. Göcek’te lüks mobilyalar ve beyaz eşyalar ile donatılmış olan villalarda konaklayabilirsiniz. İçerisinde jakuzi, hamam, sauna, barbekü, langırt, masa tenisi olan villalarda son derece keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz. Bu özel tatilinize Göcek’in eşsiz manzaralarının eşlik edecek olması da cabası…

  • Faralya

Faralya adeta gizli kalmış bir güzellik! Halen çok sayıda kişi bu özel tatil beldesinin güzelliklerini keşfetmedi. Bu keşfi yapanlardan biri siz olabilirsiniz. Bu beldede ve pek çok tatil beldesinde muhafazakar yaşam tarzına uygun bir tatil yapmanızı sağlayacak villalar da yer alıyor. Özellikle havuz ve bahçe gibi alanların tamamen korunaklı olduğu muhafazakar villa içerisine Tatil Villam internet sitesi üzerinden göz atabilirsiniz. Sitede bol miktarda görsel bulunuyor. Sadece İslami villaların değil tüm villa seçeneklerinin görsellerine tek tıkla ulaşılabiliyor. Nasıl bir yazlık villada kalacağınızı kolaylıkla görebiliyorsunuz.

  • Çavdır Köyü

Gözlerden uzak, sessiz, sakin ve bir o kadar da huzurlu bir tatil yapmak isterseniz tercihinizi gönül rahatlığı ile bu köyden yana kullanabilirsiniz. Bölgenin en güzel yerlerinde konumlanmış olan ve manzarası ile görenleri şaşırtan günlük kiralık yazlık villalarda şehrin kaosundan uzak bir tatil yapmanız mümkün olabiliyor. Türkiye'nin en seçkin yazlıkları sadece Tatilvillam.com'da olduğundan Çavdır Köyü’nde villa kiralamak için de bu siteye uğramanız yeterli olacaktır.

  • Marmaris

Yeşil ile mavinin en güzel buluşmalarına tanıklık etmenizi sağlayacak olan Marmaris’te villada kalmanın keyfini siz de hak ediyorsunuz. Marmaris’te deniz manzaralı villalar ya da orman içerisinde konumlanmış olan villalar sizi ağırlamak için hazır bekliyor. Unutulmaz Tatilin Adresi olan Tatil Villam internet sitesine tıklamanız durumunda bu özel tatil beldesinin yanı sıra pek çok farklı popüler beldede hizmet veren villalar için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Günlük, aylık ya da haftalık olarak villa kiralama şansınızın olduğunu belirtelim. Bambaşka bir yaz tatili geçirmek için şimdiden rezervasyonunuzu yapın!

Editör: TE Bilişim