SAMSUN (AA) - Samsun'un Havza ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Havza Belediyesi ve Havza İlçe Müftülüğü iş birliğinde, "Gençler sabah namazında buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi.

Kevser Camisinde kılınan sabah namazı sonrası katılımcılara, Havza Belediyesi tarafından çorba ikramında bulunuldu.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yapılan çalışmaların daha iyi bir gelecek için olduğunu vurgulayarak, "Genç olup da namaz kılmak, uykunun tatlı zamanında kalkıp namaza gelmek çok anlamlı ve çok güzel bir davranış. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, gençlerimizin manevi gelişimlerine katkıda bulunacak etkinlerde her zaman yer alacağız. Tüm gençlerimize katılımlarından ötürü teşekkür ederim." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise gençlerle olmaktan ve onlara hizmet etmekten onur duyduğunu dile getirerek, "Gençler için varız, gençlik için ümitvarız. Gençlerle sabah namazında bir araya geliyoruz. Günün en bereketli zamanında gençlerle bir aradayız. Beraber sabah namazını kılmanın ve dua etmenin huzuru içindeyiz. Sabahın bereketini ve güzelliğini onlarla yaşıyoruz." diye konuştu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ise etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Kasapoğlu ve beraberindekiler, program sonrası Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçede yapılan sportif faaliyetler ve yapılacak spor tesisleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Özdemir, Havza Belediyesi için sportif faaliyetlere her türlü desteğin verildiğini belirterek, "Dün olduğu gibi bugün de spor ve sporculara desteğimiz devam edecek. İlçemizdeki mevcut spor alanlarını geliştirmek ve yenilerini kazandırmak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz." ifadesini kullandı.

Etkinliğe Kaymakam Cengiz Nayman, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin, Vezirköprü Yurt Müdürü Gökhan Başaran ile öğretmenler, antrenörler ve spor kurslarına devam eden kursiyerler ile yatılı Kur'an kursu öğrencileri katıldı.


Kaynak: aa