Muğla’nın Fethiye ilçesinde, gribal enfeksiyon şikayetiyle gittiği hastanede hayatını kaybettiği iddia edilen ortaokul öğrencisinin sırasına arkadaşları çiçek bıraktı.

6’ncı sınıf öğrencisi Pınar Naz Köseoğlu’nun ölüm haberi, eğitim gördüğü Çatalarık Ortaokulunda arkadaşlarını ve öğretmenlerini yasa boğdu. Köseoğlu’nun sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donatarak “hala kalbimizdesin” yazılı not bıraktı.

Kızının sınıfını ziyaret eden acılı baba Osman Köseoğlu, Pınar Naz’ın arkadaşlarından helallik istedi. Bunun üzerine bazı öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.

Köseoğlu’nun sınıf öğretmeni Osman Aksarı, öğrencisinin kendisi ve arkadaşları tarafından bilinen bir rahatsızlığı olmadığını, okulun en iyi öğrencilerinden olduğunu söyledi. Aksarı, "Pınar Naz öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sevilen bir öğrenciydi. Çok üzüldük. Allah yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin" dedi.

Baba Köseoğlu ise, "Pınar Naz’ı arkadaşlarının kızımı çok sevdiğini sınıfına girdiğimde gördüm. Yaşananlar nedeniyle kızımın arkadaşları da çok üzgün. Pınar’ın arkadaşlarının hepsi dün cenazesine geldi. Cenazede gözyaşı döktüler. Hepsi sağ olsun. Haklarını helal ettiler" diye konuştu.

Köseoğlu, kızının Adli Tıptan gelecek raporunun ardından hukuki mücadelesini başlatacağını söyledi.
Kaynak: iha