Günlük rutin içinde bazı ihtiyaçları gidermek için yeterli zaman ve güç olmayabilir. Ya da yetenek ve beceri gerektiren işleri herkes yapamayabilir. Böyle zamanlarda kolay ulaşılabilecek birinden hizmet almak hayat kurtarıcı olur. Mesela markete gidecek zamanı olmayan bir yetişkin, kendisine yakın adreste oturan bir gençten ricada bulunup ihtiyacını gidermesini isteyebilir. Karşılığında da uygun bir ücret ödeyerek o gence cep harçlığı ya da eğitim gideri sağlamış olur.

Bu güzel hizmet alışverişi kulağa hoş gelse de tarafların birbirilerinden haberdar olması her zaman mümkün değildir. Varmı uygulamasıyla hizmet almak isteyenler aynı hizmeti yaparak para kazanmak isteyenlerle bir araya getirilir.

Hangi Hizmetler Alınır?

Varmı uygulamasından ulaşılabilecek hizmetler oldukça fazladır. Ev temizliği, araba temizliği, fal ve astroloji, kişisel bakım hizmetleri, iş takibi, masaj, getir-götür, özel ders, çocuk ve bebek bakımı, yaşlı bakımı, yol yardımı, bahçe işleri, çilingir hizmetleri, tekno destek gibi başlıklar mevcuttur. Verilen kategorilerde bulunmayan hizmetler için "diğer" seçeneği seçilebilir. Yasalara aykırı olmayan her türlü iş için var mı uygulamasında ilan verilebilir. 

Varmı Uygulamasının Avantajları

Sahip olduğu bilgi ve becerisi ile insanlara hizmet sunmak isteyenler bu hizmetlere talipli olacak işleri kolayca bulabilir. Yapılan iş karşılığında alınan ücretlerden kayda değer bir kesinti yapılmaz. Bu sayede maddi kayıp yaşanmaz. Yakınlardaki adreslerde çalışılacağı için yol yorgunluğu ve masraf da azdır..

Hizmet almak isteyenler de kendilerine en yakın kişilerden yardım alacakları için zaman kaybı yaşamaz. Uygulama üzerinde aynı hizmeti veren kişileri ve özelliklerini görerek seçim yapma imkanı bulurlar. Verilen hizmetler garantili olduğundan memnun kalınmadığı takdirde zararın giderilmesi istenebilir.

Mobil Uygulama Özelliği

Varmı mobil uygulaması ile her iki taraf için de işler kolaylaşır. Akıllı cihaz ve telefonlara bu uygulama indirilebilir. Üyelik kaydı yapıldıktan sonra hangi alanlarda hizmet verilecekse kaydedilir. En fazla hangi mesafeye kadar iş alınabileceği de ayarlanabilir. İstenen zamanlarda geçici ya da kalıcı olarak görünmez olmak mümkündür.

Hizmet alan kişiler yaşadıkları bölgede hizmet verecek kişileri aynı anda görüp seçim yapabilir. Şirket bağlantı kurarak anlaşma ve iş alımı yapılabilir.