Bir Instagram sayfanız var ama takipçisi az olduğu için üzülüyor musunuz, artık üzülmenize hiç gerek yok, bu makalenin sonunda Instagram sayfanızı nasıl büyütebileceğinize yönelik ipuçları öğrenmiş olacaksınız, ve uyguladıkça daha fazla kişiye ulaşacaksınız. Tabi bunun için biraz emek vermeniz gerekmektedir ama bir noktadan sonra takipçileriniz arttıkça verdiğiniz emeğin karşılığını almış olacaksınız. Yapay olarak hızlı ve kaliteli büyümek isteyenler Zirve Takipçi ile instagram takipçi satın al hizmetinden yararlanabilirler.

Reklam Yolu İle büyüme

Instagramın kendi reklam bölümüne kayıt olarak belli bir ücret karşılığında reklamınızı yaptırın. Reklamlar sizi takip edebilecek profillerin karşısına çıkacağı için buradan oldukça yüksek miktar da takipçi kazanabilirsiniz. Belli zaman aralıklarıyla tekrar tekrar reklam vererek iyi bir instagram takipçi sayısı elde edebilirsiniz. Başka sayfalara reklam verin, takipçi yüksek olan sayfalarla iletişime geçerek, onlardan sizin reklamınızı yapmasını isteyin, belli bir ücret karşılığında onlar da reklamınızı yapacaktır. O sayfanın takipçilerinin hoşuna giden içerikleriniz varsa kolay bir şekilde takipçi kazanabilirsiniz. Karşılıklı reklam paylaşımı yapın takipçi sayısı sizinkine denk olan sayfalar anlaşarak karşılıklı reklam yapın, bu yöntem ile hem cebinizden para çıkmaz hem de reklamınız yapılmış olur. Instagram da bu durumda olan yüzlerce sayfa bulabilirsiniz. Birçoğuyla anlaşarak sürekli reklam paylaşımı yaptırabilirsiniz. Böylece Instagram üzerinde sürekli olarak reklamınız döner.

Çekilişler Düzenleyin

Instagram Takipçi artırmanın en iyi yollarından birisi de bu yöntemdir. Kitap, ayakkabı, çanta, parfüm gibi ürünleri çekiliş yaparak gönderin, bu sayede insanlar diğer çekilişlerden haberdar olmak için sayfanızı takip eder. Siz de bu sayede takipçi kazanmış olursunuz. Gelen takipçilerin takibi bırakmaması için de ufak çekilişler düzenleyerek onların sayfa da kalmasını sağlayabilirsiniz. Takipçiler aynı zamanda doğal yoldan instagram izlenme gibi etkileşimler de getirecektir. Instagram her saniye büyüyen ve günümüzde kullanıcı sayısı 500 milyonu aşmış bir sosyal medya uygulamasıdır. Her gün de bünyesine sayısız kullanıcı katmaktır. Instagram da sayfa büyütmek başta biraz zor olsa da ilerleyen zamanlar da oldukça kolaylaşacaktır. Eğer orijinal içerikler üretiyorsanız, insanlar hızlı bir biçimde sayfanızı takip etmeye başlayacaktır ve sizin paylaşımlarınız neticesinde takipte

Editör: TE Bilişim