Çevrimiçi flört çağında, aşkı bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Profilinizi doldurmak ve kriterlerinize uygun kişileri aramak çok basit olabilir. Ancak profillerin arkasındaki gerçek kişiyi tanımak önemli bir adımdır ve bir kişiyle ilişki yaşamaya karar vermeden önce gerçekte ne aradığınızı bilmeniz gerekir.

Hiçbir kadın birbirinin aynısı olmasa da, uzmanlar Türk kadınların bir erkekte aradığı altı temel özelliği bir araya getirdi.

  1. Kendinden Emin

Bir erkek kendine inandığında, kim olduğunu bildiğinde ve ne istediğini bildiğinde, bu bir kadın için çok çekicidir.

Yüksek benliğe sahip olmakla aşırı ego arasındaki temel farkı bilmek önemlidir. Kadınlar kendine güvenen ve kendinden emin bir erkek isterken, zorba ve dünyanın en önemli insanı olduğunu düşünen bir erkeği istemezler.

Kadınlar, kendine güvenen bir erkeğin dünyaya yaydığı pozitif ve iyimser enerjiye tepki verir. Bir erkek  başkalarıyla rekabet etme veya başkalarını küçümseme ihtiyacı hissetmediğinde, bir kadının dikkatini çekecektir.

  1. Güvenilir

Bir erkek dürüst ve güvenilir olduğunda , bir kadın için anında daha çekici ve arzu edilir hale gelir.

Güvenilir, dürüst, samimi ve yürekten konuşuyorsa, peşinden gitmeye değer bir kişidir.

  1. Dürüst

Dürüst olmak, erdemli davranmak ve güçlü bir ahlaki karaktere sahip olmak demektir.

Kadınlar, onurlu, adil ve ahlaklı bir erkeği arzular. İlişkiler açısından, ahlaki ilkeleri davranışlarına rehberlik edeceğinden ve olabileceği en iyi kişi olmasına yardımcı olacağından, dürüstlük bir erkeğin bir kadınla olan bağını güçlendirmeye yardımcı olabilir.

  1. Şefkâtli

Kadınları cezbetme konusunda şefkatli bir erkek bir adım öndedir. Kadınlar, ister ofiste kötü bir gün olsun, isterse en derin umutları ve korkuları ile ilgili olsun, kendilerini anlayabilecek bir erkek isterler. Kadınlar, başkalarına da özen ve ilgi gösterme yeteneğine ve arzusuna sahip bir erkeğe çok ilgi duyarlar.

  1. Espritüel

Bir kadının dikkatini çekmek için komedyen olmanıza gerek yok, ancak şaka yapma ve mizah anlayışının olması kadınlara oldukça çekici geliyor.

Mizah ve romantizm arasındaki bir araştırmaya göre; bir erkek ne kadar çok komik olmaya çalışırsa ve karşılığında bir kadın onun şakalarına ne kadar çok gülerse, romantik olarak ilgilenme olasılığının o kadar yüksek olduğunu gösterdi.

  1. Olgun

Bir kadına sadece duygusal olarak değil aynı zamanda zihinsel olarak da olgun olduğunuzu ve zamanı geldiğinde bir yetişkin gibi davranabileceğinizi göstermek önemlidir. Aşırı tepki göstermeden bir tartışmadan sonra sorunları birlikte çözerek gösterebilirsiniz.

Yukarıda saydığımız özelliklere sahip bir erkek bulmak imkansız gibi durabilir. Ayrıca finansal olarak kadınların şımartılması, iyi bir hayat yaşamak istemeleri utanç verici değildir ve genellikle kendinden emin ve olgun erkeklerle birlikte olmak isterler.

Peki Türk kadınları ne ister?

Türk kadınlarının çoğu eşlerinin aileleri için fedakarlık yapabilmesini istiyor. Ayrıca eğitim ve kariyer odaklı kişilerin kendilerine daha uygun olduğunu düşünüyorlar.

Türk kadınlarının önemli bir kesimi evlilikte çocuk sahibi olmanın mutluluğu arttırdığını düşünüyor. Çocuk sahibi olmak isteyen bir erkek ilişkinin başlangıç evresinde çok önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca yapılan araştırmalar türk kadınlarının en büyük pişmanlıkları sosyo ekonomik durum olduğunu göstermiştir.

Yapılan araştırmalara bakarak, dışarıda tanışabileceğiniz, arkadaş ve iş çevresinden size uygun kişiler vardır. İlişkiye başlayana kadar kötü deneyimlerden kaçınmak ve iletişim bilgilerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bunu yapmanın en kolay yolu bir arkadaşlık sitesi aracılığıyla konuşmak ve uygunsa buluşmaktır.

Bazı arkadaşlık sitelerinde eşleşme gerçekleşmeden karşı tarafa mesaj atamıyor veya ücretli paketi almanız gerektiği söyleniyor. Diğer arkadaşlık sitelerinin bu özelliklerinin aksine bir arkadaşım aradığı özelliklerde birisini sugardaddy.ru sitesinden buldu.

İş yoğunluğundan planladığı ancak yapamadığı çoğu hobisini erkek arkadaşıyla birlikte yapmaya başladı. Daha sonra Antalya’ya taşındı ve şu an orada yaşıyor.

Arkadaşlık siteleri ve sugardaddy.ru sitesi hakkında arkadaşımın yazmış olduğu bazı bilgileri vermem gerekirse;

İlk kez arkadaşlık sitesi kullanacaksanız, en iyi profil oluşturmak için zaman ayırın. Çoğu kişi sadece diğer kullanıcıları görmek için profil oluşturuyor ve biyografilerini yazmak için çok az çaba harcıyor. Arkadaşlık sitelerinde doğru kişiyi bulmanız tamamen ilk izlenimlerle ilgilidir. Eğer profilinizi oluştururken telefonunuzda bulunan son fotoğrafı koyarsanız ve biyografinize hiçbirşey yazmazsanız mesajlarınıza cevap gelme olasılığı çok düşüktür

Arkadaşım insanlarla tanışmakta zorluk çekiyordu. Ancak sugardaddy.ru üzerinden birçok kişiyle konuştu ve doğru kişiyi bulması çokta uzun sürmedi. Hiç tanımadığı bir insanla telefonda konuşmak veya bir yerde buluşmak her zaman stres yaratıyordu.

Profilini devamlı güncel tuttu. Profiline bolca fotoğraf yükledi. Biyografisini yazarken işiyle ilgili sevdiği bir şeylerden, hobilerinden ve ilgi alanlarının birkaçından ve ne tür bir insan aradığınızdan bahsetti. Ve profilini inceleyenlere biyografisinde bir soru sordu “Yurtdışında nereye gitmek istiyorsunuz?” gibi yanıtlaması kolay ve eğlenceli bir soru. Profilini inceleyen kişinin  mesaj göndermesini kolaylaştıracak bir soru ve tek yapmanızı gereken mesajlara cevap vermek!

Editör: TE Bilişim