Kalkan, denize dik uzanan Toros Dağları ve Akdeniz’iyle saklı bir cennettir. Buradaki yerleşimin yaklaşık 200 yıl önce başladığına inanılır. Ancak yakın çevresinde 3000 yıl öncesine kadar yerleşim izleri bulunuyor. Kalkan, eşsiz doğası ve büyüleyici manzarası ile tatilcileri mest eden sayılı yerlerdendir. Kalkan’da tatil yaparken gizlilik ve güvenlik adına herhangi bir durumdan endişelenmezsiniz.

Günlerinizi doyasıya yaşamak ve mahremiyetinizi korumak için muhafazakar villalar bulunuyor. Muhafazakar villalar sizi ve özel yaşam alanınızı korur ve izole bir tatil fırsatı sağlar. Burada tatil yaparken hiçbir göz sizi göremez.

Muhafazakar Villa Nasıl Oluyor?

Muhafazakar villa ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte gizlilik ve güven içinde tatil yapmanızı sağlar. Bu villalar, konfor ve lüks açısından yüksek kaliteye sahiptir. Evinizde olan her mobilya ve elektronik cihaz burada bulunur. Aynı zamanda evinizde olmayan Akdeniz manzarası ve muhteşem dağ atmosferini de burada yaşarsınız.

Muhafazakar villaların dış kısmı ağaç, duvar vb. imkanlarla yükseltilir. Böylece bahçe ve havuz kısmında kusursuz bir gizlilik sağlanır. Tesettürlü kadınlar ve İslami yaşamayı benimseyen çiftler özgürce hareket edebilir.

Kalkan Villa ailesi olarak muhafazakar çiftler ve gizliliğe önem verenler için yüzlerce muhafazakar villa seçeneği sunuyoruz. Her biri havuzlu ve bahçeli olan villalarımızda gizlilik içinde eşsiz bir tatil yapabilirsiniz.

Muhafazakar Villa Kimler İçin Uygundur?

Muhafazakar villa kelime olarak mutaassıp çiftleri çağrıştırmaktadır. Bu durum kısmen doğrudur. Muhafazakar villalar, mutaassıp aileler ve gizliliğe önem veren her çift için uygundur. Özel yaşam alanını korumak ve izole bir tatil yaşamak isteyen herkes bu evlerde konaklayabilir.

Dışardan görünmeyecek şekilde özenle tasarlanan villalarda istediğiniz gibi havuza girebilir, bahçesinde güneşlenebilir veya barbekü keyfi yapabilirsiniz. Üstelik bu sırada sadece siz ve sevdikleriniz sizi görür.

Balayı Çiftleri Muhafazakar Villalardan Yararlanabilir Mi?

Balayı, her çift için en özel anıların yaşandığı dönemdir. Yeni evli çiftler birbirlerine daha fazla vakit ayırır ve yeni bir hayatın başlangıcı balayında atılır. Muhafazakar balayı villaları ile sevdiğinizin gözlerinden başka bir göz sizi asla göremez.

Balayı çiftleri için muhafazakar villalar harika bir seçenektir. Korunaklı villalar sayesinde bahçe ve havuz keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Kaliteli mobilyalar ve elektronik cihazlar ile evinizin konforunda Akdeniz’in tadını çıkarabilirsiniz. Mis gibi çiçek kokuları, büyüleyici manzara ve sessizlik içinde eşinize yeniden aşık olacaksınız.

Korunaklı Villalarda Benzersiz Bir Tatil

İslami bir yaşamı benimseyen çiftler genellikle İslami otel veya muhafazakar otelleri tercih ediyor. Ancak burada kadın ve erkeklerin yemek yeme, havuz ve deniz keyifleri sınırlandırılmaktadır. Muhafazakar otelde tatil yaparken sevdiklerinizi sadece odada görürsünüz. Bu durum ise tatilden alacağınız keyfi azaltır. Mutlu bir tatil için sevdiklerinizle yan yana güzel bir atmosferde olmanız gerekir.

Muhafazakar villa seçeneklerimizin her biri korunaklıdır. Korunaklı villalar mahremiyet ve izole bir tatil için özenle tasarlanmaktadır. Bu evlerde konaklamak ayrıcalıklı bir tatil yapmanızı sağlar. Huzur, sessizlik ve mahremiyetin bulunduğu tek yer eviniz ve muhafazakar villalardır. Kalkan Villa olarak uzun yıllardır muhafazakar villa seçeneklerimizle sektörün öncü şirketleri arasında bulunuyoruz. Bizi tercih ettiğinizde profesyonellik ve kaliteli hizmet ile villa kiralayabilirsiniz.

Kalkan’da Nereleri Gezebilirim?

Kalkan, Türkiye’nin saklı bir köşesidir. Antik kent gezintisi, mavi bayraklı plajlarda yüzmek veya sualtı dalışı ile denizdeki canlıları ve kalıntıları incelemek için harika bir alternatiftir. Burada sokaklar dardır ancak trafik yoktur. Bunun en önemli sebebi ise insanların birbirine karşı saygılı ve hoşgörülü davranmasıdır.

Kalkan’da tatil yaparken aşağıdaki yerleri gezebilirsiniz:

  • Kalkan Halk Plajı
  • Fırnaz Koyu
  • Xanthos ve Letoon Antik Kentleri
  • Patara Plajı ve Patara Antik Kenti
  • İnbaş Mağarası
  • Kaputaş Plajı
  • Güvercinlik Deniz Mağarası

Gibi birçok seçenek bulunur. Aynı zamanda Kalkan, Fethiye’ye oldukça yakındır. Fethiye’ye gidebilir veya Saklıkent Kanyonu’nda buz gibi suyun ve kano yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kalkan’da Tatil Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Kalkan el değmemiş bakir doğası ile muhteşem güzelliğini korumaktadır. Burada şehrin karmaşası, gürültüsü ve trafiğinden kurtulursunuz. İskeledeki balık lokantaları, merkezdeki lüks restoranları, sahildeki küçük yemek arabaları ile aradığınız tatili size sunacaktır.

Kalkan’da hava sıcaktır ve rüzgarlı değildir. Serinlemek isterseniz kilometrelerce uzağa gitmeniz yok. Kalkan’dan yola çıktığınızda Bezirgan Yaylası’nda serinleyebilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Bezirgan Yaylası’nda hava en az 4 – 5 derece daha serindir. Bezirgan Yaylası’ndan dönerken İslamlar Köyü’ne uğrayabilirsiniz.

İslamlar Köyü, kiralık villa seçenekleri ile ön plandadır. Şehre uzaktır ve köy hayatı içinde lüks konfor imkanı sunar. Kalkan Villa ailesi olarak İslamlar Köyü’nde de farklı özelliklere sahip muhafazakar villa seçeneklerimiz de bulunuyor. İslamlar Köyü huzur, sessizlik ve sakin bir tatil arayanlar için kusursuz bir yerdir. Burada yöresel keçi peyniri kızartması ve Antalya’ya özgü yanıksı dondurmayı deneyebilirsiniz. Aynı zamanda muhteşem bir manzarasının olduğunu da söyleyebiliriz.

Kalkan’da Hangi Aktiviteler Yapılır?

Kalkan’da sıra dışı aktivitelerden huzur veren etkinliklere kadar birçok seçenek bulunuyor. Eğlenmeyi ve adrenalini seven misafirlerimiz yamaç paraşütü yapabilir. Gökyüzünden süzülürken adrenalininiz zirve noktasına ulaşacaktır. Ancak aşağı indiğinizde ‘iyi ki yaptım’ diyebileceğiniz unutulmaz bir deneyimi tamamlamanın gururunu yaşarsınız.

Denizin tadını çıkarmak için jet-ski, su kayağı, tüplü dalış vb. su sporları yapılabilir. Bunun yanı sıra çeşitli turlarla kano ve rafting yapmak için de seçenekler bulunuyor. Aynı zamanda ATV ile safari turu gibi aktiviteler hız tutkunlarını memnun edecektir.

Muhafazakar Villaların Özellikleri Nelerdir?

Muhafazakar villalar dış dünya ile bağlantınızın kesildiği nadir yerlerden biridir. Dış cephenin yükseltilmesiyle birlikte sadece sizin izin verdiğiniz kişiler sizi görebilir. Aynı zamanda lüks ve konforlu bir tatil için farklı seçenekler sunar.

İzole Bir Tatil

Çoğu zaman bakışlar rahatsız edici olabilir. Bu yüzden birçok çift havuza ve denize girmekten çekinir. Muhafazakar villalar özel bir havuza sahiptir. Aynı zamanda bazı villalarda özel plaj da bulunmaktadır. Özel havuz ve plaj sayesinde özgürce tatil yapabilirsiniz.

Huzur

Otel odaları genellikle küçük ve sıkışıktır. Muhafazakar villalar son derece konforlu ve ferah bir tasarıma sahiptir. Burada ibadetlerinizi rahatça yapabilir ve kimsenin sizi görmediğinden emin olursunuz.

Çocuklar İçin En İyisi

Çocuklar ve bebekler ev ortamı dışında rahatsız olabilir. Özellikle küçük otel odaları hareketlerini kısıtlar ve huzursuzluk sebebidir. Villalarımızda çocukların güvenliği için her ayrıntı özenle düşünülmektedir. Konforlu ve ferah evlerde çocuklar özgürce bahçede oynayabilir veya havuza girebilir.

Her Mevsim Tatil

Kalkan Temmuz ve Ağustos aylarında en yoğun dönemlerini yaşar. Ancak Nisan – Kasım ayları arasında da denize girilmektedir. Siz bahar ve kış aylarında tatil yapmak isterseniz havuzu ısıtmalı villaları da tercih edebilirsiniz.

Lüks Ve Konfor

Kalkan Villa olarak misafirlerimiz için lüks villalar sunuyoruz. Ev içinde bulunan eşyaların tümü birinci sınıf kaliteye sahiptir. Aynı zamanda havuz kenarında bulunan şezlong ve deniz yatakları gibi seçeneklerle konforunuz artar.

Ekonomik

Lüks ve konforlu villalarda tatil yapmak beş yıldızlı otellere göre daha avantajlıdır. Dilerseniz ekonomik villa seçeneklerimizle bütçenize uygun en güzel villada konaklayabilirsiniz.

Size Özel

Muhafazakar villalarda bulunan her eşya ve her imkan size özeldir. Yaşam alanınızdaki eşyaları sevdiklerinizle birlikte kullanırsınız. Yabancı biri evin içine giremez veya havuzu kullanamaz.

Her Zaman Temiz

Tatilinizi hijyen içinde geçirmeniz için her şey özenle düşünülür. Sizi rahatsız etmeyecek saatlerde havuz ve bahçenin bakımı yapılır. Çöpler boşaltılır ve ihtiyacınız olan ekstra eşyalar size verilir.

Editör: TE Bilişim