KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel ve protokol üyeleri, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gürel, mesajında, bir yılı daha geride bırakmanın, yeni yıla yeni ümitler ve beklentilerle girmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

2020 yılının hafızalarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile Elazığ ve İzmir depremlerinin yaşandığı bir yıl olarak kaldığını bildiren Gürel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2020 yılı birlik, beraberlik, yardımlaşma ve diğerkâmlık duygularıyla da birbirimize daha fazla kenetlendiğimiz, gücümüzü birliğimizden aldığımız gerçeğini milletçe anlamlandırdığımız bir yıl olarak kalacaktır. Bu vesileyle tüm şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum."

Gürel, 2021'nin tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve bereket getirmesini temenni etti.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Bahtiyar Yılmaz, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar da yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaynak: aa