Hızlı tüketimin her geçen gün gelişmesi ile birlikte özellikle yiyecek ve içecek sektöründe birçok alternatif ürünle karşılaşmak mümkündür. Bu ürünler arasında sık kullanılanlardan bir tanesi de kullan-at bardaklardır. Birçok sektörde farklı kullanım alanlarına sahip bu ürün, pratik ve hijyenik kullanım sağlaması ile ön plana çıkar.

Karton Bardak Çeşitleri Nelerdir?

Farklı türde ihtiyaçları karşılamak için üretilen, birden fazla karton bardak çeşidi mevcuttur. Yalnızca ülkemizde değil, dünya çapında da sıkça kullanılan bu ürün, oz olarak adlandırılan bir ölçü birimi ile nitelendirilir. Anlamı “Amerikan sıvı onsu” olan oz, ürünün boyutlarının belirlenmesinde büyük bir rol oynar:

4 Oz Karton Bardak

4 oz bardak, 112 ml değerindedir. Aynı zamanda kahve içmeyi sevenlerin bardağı olarak bilinir. 4 oz bardak, türk kahvesi ve espresso gibi kahve çeşitleri için oldukça idealdir.

7 Oz Karton Bardak

7 oz karton bardak,  200 ml ölçüsündeki bardaklardır. Sıcak ve soğuk içecekler için son derece idealdir.

8 Oz Karton Bardak

8 oz karton bardak,  225 ml kapasiteye sahiptir. Standart sıcak ve soğuk içeceklerin tümü için uygun bir kapasiteye sahiptir.

12 Oz Karton Bardak

12 oz karton bardak ise 340 ml kapasiteye sahiptir. Sıcak ya da soğuk içeceklerin büyük boylarda servis edilmesi için ideal bir üründür.

Karton Bardaklar Nerelerde Kullanılır?

Bu bardak çeşitleri, tek kullanımlık olmaları sayesinde hijyen sağlama özelliğine sahip ürünlerdir. Bu nedenle genellikle kalabalık ortamlarda ve toplu kullanım alanlarında tercih edilirler. Parti ve organizasyonlar, piknikler, iş yerleri ve ofisler, karton bardaklarının başlıca kullanım alanlarıdır.

Kâğıt bardaklar, su sebillerine yerleştirilerek veya çay, kahve makinelerinin yanında bulundurularak kullanıma sunulabilirler. Karton yapıları sayesinde hem soğuk hem de sıcak içecekler ile uyumlu olan bardaklar, geniş bir kullanım alanına sahiptir

Karton Bardak Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Bu bardaklar, birden fazla kullanım alanı ve amacı ile birlikte sayısız avantajı beraberinde getirir. Bu avantajlardan bazıları aşağıdaki gibidir;

  • Plastik ürünlerin aksine doğada kolayca çözünerek geri dönüşüme katkı sağlar. Çevre dostu yapıları ile  plastik ürünlere oldukça iyi bir alternatiftir.
  • Plastik materyaller gibi sıcak ile temas ettiğinde erimez ve deforme olmazlar. Bu nedenle hem soğuk hem de sıcak içeceklerle birlikte kullanılabilirler. Ayrıca kapaklı karton bardak modelleri ile sıcak içeceklerin ısısı da uzun süre korunabilir.
  • Ürünün kullan at yapıda olması da hijyen sağlar. Kişiye özel olarak kullanılan bu bardaklar, cam veya porselen olanlar gibi paylaşımlı kullanıma imkân vermedikleri için çok daha hijyeniktirler.
  •  Farklı desen ve modellerde üretilmesi mümkün olan bu bardaklar, dikkat çekici tasarımları ile bulundukları ortama modern bir hava katar. İstediğiniz baskılı karton bardak modellerini tercih ederek tüm organizasyonlarınıza şıklık katabilirsiniz.

Karton Bardak En Uygun Fiyata Nereden Alınır?

Karton bardak fiyatları; marka, model, satış alanı gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bu ürünler, kalabalık ortamlarda oldukça yoğun olarak kullanılan malzemeler arasındadır. Bu nedenle iş yerleri ve ofislerin önemli bir gider kalemini oluştururlar. Avansas’ın sağladığı avantajlı ücretler ve toptan alışveriş imkânı, en uygun fiyatlarla alışveriş yapmanıza olanak tanır. Toptan karton bardak alarak ihtiyaçlarınızı uzun vadeli karşılamanız da mümkündür. Bu sayede bütçenizi verimli bir şekilde kullanmış ve güvenli online alışveriş deneyiminin sunduğu konfordan faydalanmış olursunuz. TOBB Güven Damgası sahibi Avansas, tüm siparişlerinizi en kısa sürede adresinize teslim eder.

Editör: TE Bilişim