Bozulmamış doğası, sınırlı yerleşimi ve muhteşem atmosferi ile doğayla bütünleşeceğiniz bir tatil sunan Fethiye’de herkes için özel bir deneyim mümkün. Adrenalin dolu aktivitelerden sakin ve dinlendiren doğa yürüyüşlerine kadar herkes için farklı deneyimler sunan bu bölgede tatil yapmak fazlasıyla keyifli.

Sahip olduğu olanaklar sayesinde dünyanın her yerinden turistlerin göz bebeği olan Fethiye’de eşsiz bir sahil de sizi bekliyor. Dünyaca ünlü plajlara sahip olan bu bölgede, misafirler kendini turkuaz sulara bırakarak adeta bambaşka bir dünyaya geçiş yapıyor.

Tarih ve Doğanın Buluştuğu Yer: Fethiye

Fethiye, doğası ile herkese büyüleyici bir tatil sunuyor. Dünyaca ünlü plajları ve sık ormanları ile tatilcilere farklı bir deneyim sunan bu bölgede her anı unutulmaz günler yaşanıyor.

Tarih ve doğanın bir arada karşınıza çıkacağı bu bölgede, Patara ve Ölüdeniz Plajları özellikle ilgi çekiyor. Bembeyaz kumsalları ve sadece bu bölgeye özgü canlı faunası ile dünyanın her yerinden turistlerin ilgisini çeken Patara Plajı, bu bölgede görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Ölüdeniz Plajı ise yemyeşil ormanları seyre dalarak deniz keyfi yapmanızı sağlıyor. Ölüdeniz’de bulunan sualtı faunası ise dünyanın her yerinden dalgıçları kendine çekiyor.

Fethiye’nin doğal güzellikleri aynı zamanda eşsiz bir tarihi dokuyla harmanlanıyor. Likya’nın en önemli merkezlerinin yer aldığı bu bölgede gezilebilecek onlarca farklı antik kent ve kalıntı bulunuyor. Doğa içinde yürüyüş yaparken bile karşınıza çıkan tarihi eserler, bu bölgenin kadim geçmişini gözler önüne seriyor.

Keşfedilmeyi Bekleyen Saklı Bir Cennet

Her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin ilgisini cezbeden Fethiye’yi keşfetmenin en iyi yollarından bir tanesi de kiralık villa tatili olarak biliniyor. Özellikle, bölgenin saklı hazinelerini özgürce dolaşabilmeniz, kendi programınıza sadık kalarak hareket edebilmenizi sağlayan Fethiye kiralık villalarında tatilin tadını tam anlamıyla çıkarabilmek mümkün.

Her biri özel havuzlu olan, tercihinize göre korunaklı yüzme havuzuna sahip, jakuziden saunaya, buhar odasına kadar onlarca farklı lüks olanak arasından seçiminizi yapabileceğiniz Fethiye kiralık villaları, Hellovillam güvencesi ile bu muhteşem coğrafyanın tüm güzelliklerini keşfetmeniz için sizi bekliyor. https://www.hellovillam.com/fethiye-kiralik-villa

Editör: TE Bilişim