Günümüzde eski dönemlerden beri en çok oynanan MMOPRG tarzında oyunlardan birisi olan Knight Online, Türkiye’de de yoğun ilgi görüyor. Çok uzun süredir en yüksek MMOPRG türündeki aktif oyuncu sayısına sahip olan Knight Online, yoğun şekilde ilgi görüyor. Son derece kaliteli oynanış mekaniği, özel konusu ve aktifliği dolayısı ile günümüzde oldukça yoğun şekilde talep görüyor. Bu nedenle de günümüzde yoğun talep gören Knight Online için Türkiye serverleri bulunuyor. Bu serverlerin haricinde tüm MMOPRG rol yapma oyunları için geliştirilen pvp serverler Knight Online içinde bulunuyor. Knight Online pvp serverler ile daha kişiselleştirilebilir ve daha özel bir oyun deneyimi yakalanabiliyor. Bu şekilde oyun tutkunlarının kendi kişisel oyun stilleri ve deneyimlerine göre düzenlenmiş ve aynı düzeydeki oyuncuların yer aldığı bir oyun deneyiminin gerçekleştirilebilmesi sağlanıyor.

Knight Online Pvp Server Avantajları

Knight Online tutkunları tarafından son derece yoğun şekilde talep gören pvp serverler, daha özel bir şekilde Knight Online oynanışın gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor. Farklı zorluk kademelerine sahip olmasının dışında oynanış mekaniğini çok fazla değiştirmeden daha keyifli bir oyun oynayabilmeye yardımcı oluyor. Pvp serverler son yıllarda tüm MMOPRG türündeki oyunlar için olduğu gibi Knight Online içinde oldukça yoğun şekilde talep görüyor. Bu yüzden de Knight Online pvp server seçimleri noktasında daha dikkatli olunması emeklerin boşa gitmemesi açısından oldukça önemlidir. Yapılacak doğru seçimler ile hem daha iyi hem da daha uzun soluklu bir oyun deneyimi elde edilebiliyor.

Sultanwar Knight Online Pvp Server Özellikleri

HHer geçen gün hızla gelişen altyapıyı dinamik bir şekilde kullanan Sultanwar ile tüm Knight Online oyuncuları eşsiz ve sorunsuz bir oyun deneyimi yakalayabilme imkanına sahip olabiliyor. Özellikle de Knight Online oyun tutkunlarının emeklerinin kesinlikle boşa gitmemesi açısından hiçbir zaman kapanmama gibi bir durumun söz konusu olmamasını güvence ediyor. Bu şekilde tüm oyun tutkunlarının güvenle oynayabileceği bir sunucu hizmeti sunuyor. Ayrıca normal Knight Online Türkiye sunucularında mevcut olan bug ve hatalar bulunmadan bir oyun oynama imkanı veriyor.

Sultanwar pvp serverlerinde her bir oyuncu için en adil ve en kaliteli oynanış yapısı sunuluyor. Bu şekilde hiçbir oyuncunun hatalardan, buglardan ya da adaletsizlikten dolayı oyunda sorun ve kayıp yaşaması gibi bir durumun söz konusu olmamasını sağlıyor. Bununla birlikte Sultanwar’da yeni kayıt olanlar için;

  • 83 levelde tüm Knight Online karakterleriyle oyuna başlanabiliyor.
  • İlk hafta boyunca ücretsiz kutu alarak, bol hediyeler kazanılabiliyor(HP, MP veya STR bonuslu).
  • TL değeri bulunan sürpriz hediyelerden oluşan KC’ler veriliyor.
  • İtem kiralama imkanı ile satın alamadığınız tüm itemleri dilediğiniz sürelerde kiralama imkanı veriyor.

Şeklinde birbirinden önemli avantajlar bulunuyor. Kolayca yeni hesap oluşturarak, oyunun gerçek heyecan ve deneyimini yakalayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim