Konya’nın merkez Meram ilçesinde Nuriye Cahit Atay Özel Eğitim Mesleki Merkezi Okulu’ndaki öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesinin ardından Meram ilçesindeki Nuriye Cahit Atay Özel Eğitim Mesleki Merkezi Okulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene katılan Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban ve AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Tüm öğrencilerle yakından ilgilenen protokol üyeleri, daha sonra yarıyıl karnelerini ve çeşitli hediyeleri öğrencilere verdi. Meram Kaymakamı Resul Çelik ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, öğrencilerle çeşitli oyunlar oynadı.

Yarıyıl nedeniyle bir de mesaj yayımlayan Başkan Toru, “2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarıyılında öğrencilerimize, ülkenin her köşesinde büyük bir özveriyle görev yapan tüm öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum. Ve şunu unutmamak gerekir ki hiç bir karne çocuklarımızdan daha değerli değildir” dedi.
Kaynak: iha