Kral Fm; Türkiye'nin en çok tanınan ve dinlenen radyo kanalları arasında bulunmaktadır. Kaliteli yayıncılık anlayışı doğrultusunda yayınlarına devam eden Kral Fm; hatrı sayılır bir dinleyici kitlesine sahiptir. Ulusal çapta yayın yapması sayesinde binlerce insan tarafından dinlenmektedir. Kral Fm sayesinde sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz. Arabesk, fantezi ve genel olarak slow parçaların çalındığı Kral Fm'de müzik adına aradığınız her şeyi bulacaksınız!

1 Haziran 1992 tarihinde kurulan Kral Fm; o günden bu yana kadar varlığını devam ettiren Türkiye'nin en eski radyo kanalları arasında bulunmaktadır. Kral Fm; Türkiye'nin her yerinden dinlenebilir. Ancak, her şehir için farklı radyo frekansları vardır. Bu noktada, Kral Fm'i dinlemek için en uygun seçenek internet üzerinden radyo dinlemek olmaktadır. Sitemiz sayesinde günün her saatinde Kral Fm dinleyebilirsiniz. Nerede olduğunuzdan ve yaşadığınızdan bağımsız olarak akıllı telefonunuz üzerinden bu eşsiz radyo kanalını dinleme şansına kavuşabilirsiniz.

Kral Fm Dinlemek İçin En Doğru Adres!

href="https://www.canli-radyo.biz/2013/07/kral-fm-dinle.html">Kral Fm ; piyasaya çıktığı günden bu yana profesyonel yayıncılık anlayışıyla hareket etmektedir. 7/24 devam eden müzik yayınlarına ek olarak yayın akışında birbirinden kaliteli programlar bulunmaktadır. Ata Demirkaya, Afrikalı Ali, Gönül Dostu Şener, Kezban Yaşamul, Mine Gonca, Nöbetçi Erdem, Harbi Kız, Mehmet Akbay, Seçil Gören gibi hatrı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip olan program sunucularına sahiptir. Bu sayede, ortaya birbirinden kaliteli programlar ve tadına doyulmaz sohbetler çıkmaktadır.

Mehmet'in Gezegeni, Kezban'ın Günlüğü, Ata'dan Müzik Ziyafeti gibi geniş dinleyici kitlesine sahip olan programları bünyesinde barındıran Kral Fm sayesinde çok kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, saat başı haber bültenleri, spor programları, tartışma programları ve çok daha fazlası; yayın akışında bulunmaktadır. İlaç Gibi Radyo sloganına sahip olan Kral Fm'in bir diğer özelliği ise dinleyicilerin istek şarkı yapmasına imkan tanımasıdır. Aklınıza takılan ve radyolarda çalmasını istediğiniz şarkıları istek şarkı olarak Kral Fm'e aktarabilirsiniz. Bu şarkıların gün içerisinde muhakkak çalınacağı konusunda emin olabilirsiniz.

Kral Fm Sayesinde Eğlenceli Zaman Geçirebilirsiniz!

Radyo Devri Bitti, Kral Devri Başladı sloganına sahip olan href="https://www.canli-radyo.biz/2013/07/kral-fm-dinle.html">Kral Fm Dinlemek için en doğru adres sitemiz olacaktır. Herkesin bildiği gibi Türk televizyon tarihinde Kral Tv gerçeği bulunmaktadır. Kral Tv sayesinde bugüne kadar binlerce insanın farklı müziklerle tanışması söz konusu olmuştur. Kral Fm ise Kral Tv kadar olmasa da hatrı sayılır bir dinleyici kitlesine sahiptir. Yapmış olduğu kaliteli yayınlar sayesinde Kral Fm'in dinleyici kitlesi her geçen gün artmaktadır.

Kral Fm dinlemek için radyo başında frekans bulmak veya uygulama indirmek zorunda değilsiniz. Sitemiz sayesinde hiçbir program yüklemeden bu radyo kanalını dinleme şansına sahip olabilirsiniz. Günün her saatinde arabesk, fantezi ve slow şarkılar dinlemenizi sağlayan bu radyo kanalı sayesinde çok güzel vakit geçireceksiniz!

Kral FM Karasal Yayın Bilgileri :

Adana 105.4

Ankara 102.4

Antalya 90.2

Aydın (Kuşadası) 104.5

Balıkesir 98.7

Bursa 92.0

Diyarbakır 92.0

Düzce 92.0

Erzurum 91.8

Eskişehir 88.6

Gaziantep 107.5

İstanbul 92.0

İzmir 96.2

Kayseri 93.9

Kıbrıs 106.9

Kocaeli 92.0

Konya 95.1

Muğla (Bodrum) 104.8

Muğla (Fethiye) 102.0

Muğla (Marmaris) 103.6

Muğla (Merkez) 104.8

Muğla(Çilekdağı) 104.8

Muğla(Güvercinlik) 104.8

Niğde 91.7

Sakarya (Adapazarı) 101.3

Sakarya (Pamukova) 92.0

Samsun 99.7

Samsun (Ladik) 92.0

Sivas 96.2

Tekirdağ 96.2

Zonguldak 96.0

Kaynak:  Canli-radyo.biz