Tıpkı doğru Üretim İzleme Sistemleri gibi Küçük ve orta ölçekli işletmeniz için doğru ERP yazılımını bulmak, çeşitli nedenlerle verimliliğiniz ve başarınız için çok önemlidir.

NetSuite — NetSuite ERP, dünya çapında 40.000'den fazla kuruluş tarafından kullanılan en yaygın bulut tabanlı ERP'dir. Finansal yönetim, envanter, tedarik zinciri ve depo yönetimi çözümlerini içerir. Bulut tabanlı bir yazılım olarak lisanslandığında her zaman günceldir ve uygun fiyatlı, abonelik tabanlı finansman sunar.

E2 Mağaza Sistemi — Shoptech ERP bulut tabanlı olabilir ve 300 kullanıcıya kadar esnek finansman ve kiralama seçenekleri sunar. Sevkiyat, veri toplama, tahmin, planlama, satın alma ve muhasebe dahil olmak üzere üretimin tüm yönleri için çözümler sunar, ancak belki de en çok atölye kontrolü ile tanınır. Kırk yıl önce iki üretici tarafından geliştirilen E2, küçük üreticilerin büyümesine ve zorluklarına yardımcı olmak için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır.

Cetec — Bu uygun fiyatlı ERP, harika bir fiyat etiketi ile birinci sınıf üretim yönetimi sunar (SaaS olarak lisanslandığında kullanıcı başına ayda yalnızca 40 ABD doları). Bulut tabanlı Cetec ERP'nin öne çıkan bazı özellikleri CRM ve satış yönetimi, üretim teklifi, envanter yönetimi, mobil depolama, kalite güvencesi ve daha fazlasıdır.

Sage 100 ve 300 — Sage, diğer özelliklerin yanı sıra satış, finans, müşteri hizmetleri, üretim, envanter ve dağıtım için entegre çözümlere sahip bulut tabanlı kurumsal yönetim yazılımı sunar. 100 ve 300 ürünleri, küçük ve orta ölçekli şirketler için hem ideal hem de uygun maliyetlidir.

Türkiye’nin en iyi MES yazılımı Retmes istenilen durumlarda lider ERP sistemleriyle (SAP, Oracle, Microsoft gibi) entegrasyon sağlanarak işletme içinde tüm veriler bağlanabilir.

Editör: TE Bilişim