Aydınlatma seçenekleri geçmişten günümüze gelene kadar zamana uyum sağlayan çeşitleri beraberinde getirmiştir. Özellikle kullanım alanı ihtiyaç duyulan aydınlatma seçeneklerinin form değiştirmesini ve gelişmesini sağlar. LED floresan da bu noktada geçmişte sıklıkla kullanılan floresan lambaların yerini alan yeni nesil seçeneklerden biridir. Gelişen teknoloji beraberinde farklı aydınlatma ihtiyaçlarını getirmiştir. Oldukça popüler bir hal alan LED floresan lambalar gücü ve aydınlatması ile kullanıcı odaklı çözümler sunar.

Basit bir ifadeyle LED floresanlar içerisinde 60 adet LED desteği ile karşınıza çıkar. Yapı olarak ince ve uzun bir görünüm sunan LED floresanlar aynı zamanda iyotlu bir aydınlatma şeklidir. Söz konusu iyotlu aydınlatma floresan olarak adlandırılır. LED floresanları günlük hayatın pek çok yerinde görmeniz mümkündür. Günün büyük bir bölümünün geçtiği alışveriş merkezlerindeki ideal aydınlatmayı sağlayan seçenek LED floresanlardır. Bunun yanı sıra okul ve hastane gibi toplu ortamlarda da ideal aydınlatma için LED floresan desteği gerekir.

Birden fazla renk seçeneği ile karşınıza çıkan LED floresanları kullanım amacınıza göre seçmeniz mümkündür. Bazı LED floresanlar dış etkenlere karşı koruyucu olduğu için dış kısmında PVC ya da cam kapaklar görebilirsiniz. Yüksek elektrik akımlarına karşı dayanıklı bir yapı sergileyen LED floresanlar oldukça dirençlidir.

LED Floresan Renk Seçenekleri

Birden farklı renk çeşidi ile karşınıza çıkan LED floresanların renklerine göre özelliklerini aşağıda görebilirsiniz.

LED Floresan Beyaz

Beyaz LED floresanlar çoğunlukla ev ortamı için ideal aydınlatma desteği sağlar. Ekonomik bir aydınlatma imkânı sunan bu yöntem ev içinde sıklıkla kullanılmaktadır. LED floresanlar şekline göre yuvarlak, dik, yatık, ve çiçek görünümlü olarak kullanıma sunulabilir. Maliyet açısından beyaz LED floresan lambalar daha ekonomik bir seçenektir. Ayrıca kolay ısınmadığı için kullanıcıya uzun ömürlü bir deneyim sunar.

LED Floresan Gün Işığı

Gün ışığı LED floresanlar özellikle farklı tasarım arayan alanlar için ideal bir görünüm sunar. Modern ve farklı bir tasarıma sahip olan LED floresan gün ışığı kırık beyaz adıyla da bilinir. Loş ortam yaratmak isteyenler için LED floresan gün ışığı seçeneği ideal bir aydınlatma sağlar. Yüksek maliyet özelliği ile karşınıza çıkan LED floresan gün ışığı fatura açısından ekonomik bir sonuç ortaya koyar. 

Devsan LED, LED aydınlatma teknolojisi alanında hizmet veren bir firmadır. Neon LED ve daha pek çok LED çeşidine https://www.devsanled.com.tr/ aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim