BAUBOSS e ticaret sitelerinde de müşteri portföyünü geliştiren başarılı bir firma. Sadece bulunduğu bölgelerdeki mağazalar ile sınırlı kalmak istememiş. Daha fazla ve farklı kesimden müşteriye ulaşmak amacı ile e ticaret sitesi olarak bauboss.com internet sayfasında da satış yapmaya başladı. Kalite ve uygun fiyatı bir araya getiren firmanın bulunduğu bölgede çok fazla tutulmasının sebebi kaliteli ve her tarza uygun ürün seçenekleridir. Banyo aksesuarları ve banyo koleksiyonları başta olmak üzere banyo dekorasyonu ve banyo ürünleri ihtiyacınız için aradığınız her ürünü bulabileceğiniz geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Bu kadar ürün çeşitliliğine sahip olmasının altında tabi ki de yıllara meydan okuyan başarı hikayesi yatıyor. Yıllar içinde hem kişilerin ihtiyaçlarına hem de çağın ihtiyaçlarına göre kendilerini sürekli geliştiren bir firma olan BAUBOSS yenilikleri sürekli takip ediyor. Geçmiş dönem ile günümüzü çok güzel harmanlıyor. Eskiye ve vintage tarza özlem duyanlar için yeni ve kaliteli ürünler ile değişik stilleri yakalamayı başarıyor.

Osmanlı tarz muslukları ve armatürleri ile kaliteli malzemeleri birleştirerek banyoları vintage tarzında olan kişiler için uygun banyo dekorasyon seçenekleri sunuyor. Osmanlı tarzı musluk ve diğer banyo koleksiyon ürünlerinde pirinç seçeneği ile de banyolarda tarz ile birlikte zengin görünümü de sağlamış oluyor. Bohem bir tarzda olan banyolar için siyah ya da koyu renk banyo koleksiyonları, çöp kovaları ve musluklar ile dekorasyonunuzu tamamlıyor. Modern tarzda evleri olan kişiler için paslanmaz çelik ya da sade ve gold seçenekli ürünler ile isterseniz banyonuza modern şık isterseniz de endüstriyel sade bir hava katmayı amaçlıyor. Retro tarzı banyolarda kullanılacak ürünler için de ekstra ürün çeşitliliği sunuyor. Banyo koleksiyonlarında kullanılan cam, seramik ve metal seçenekli banyo sabunlukları ve banyo fırçalarında geniş ürün yelpazesi sunuyor. Kısacası banyoya dair aradığınız ne varsa en tarz ürünleri hem fiziki mağazada hem de online mağazada alıcılar ile buluşturuyor.

BAUBOSS sadece evlerinizde bulunan banyolara değil otel, restoran, cafe, yurt, büyük tesis ve konaklama yerleri için de banyo koleksiyon seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Birçok kişi tarafından sürekli kullanılan ve ortamın ruhunu çok iyi yansıtacak ürünler ile toplu yaşam alanlarında da herkesi büyülemeyi başarıyor. Ayrıca sadece görünüş olarak güzel ve şık ürünler üretmek ile kalmıyor alanının en kaliteli ve işlevsel ürünlerini de üretiyor. Çoklu yaşam alanlarında ve insan popülasyonunun fazla olduğu yerlerde kurum ve kuruluşların hijyenik hizmet vermesini de sağlıyor. Ürettiği el kurutma makinesi ve sabunluk çeşitleri ile tuvaletlerde ya da banyolarda hijyeni sağlamayı amaçlıyor. Kaplıcalar ya da yüzme havuzlarında kullanılan banyo ürünleri ile kullanıcıların temiz ve hijyenik ortamlarda güzel vakit geçirmesine katkı sunuyor. Ayrıca bu yerlerde çok fazla ihtiyaç olan saç kurutma makinesi seçeneklerini farklı tarz ve renklerde üretiyor.  Banyo gibi nemin olduğu yerlere uygun olarak ürettiği kaliteli ürünleri sayesinde her tarza ve ortama uygun dekorasyonların ortaya çıkmasına da katkı sağlıyor. Banyolarda kullanılabilecek türde aklınıza ne kadar ürün çeşitliliği geliyorsa bauboss.com sitesinde hepsi mevcut. 

Bauboss.com internet mağazasına girdiğiniz zaman ürün çeşitliliğinden ötürü kendinizi kaybetmeniz mümkün. Farklı kategorilerde bulunan her tarza ve renk zevkine uygun banyolar için bir şey bulmadan çıkamayacağınız bir dünya. Kategoriler içinde gezindikçe neden daha önce kullanmadığınız ve neden hiçbir yerde rastlamadığınızı sorgulayacağınız birçok ürün var. Toplu yaşam alanlarında kullanılan farklı tarz ürünlerin evlerde bulunan banyolar için de kullanabileceğiniz seçenekleri bulunuyor. Uzun yıllar var olan deneyimi ile birikimini banyo koleksiyonları ve aksesuarları alanında kullanan firma yurt dışına açılmayı da planlıyor. Türkiye’de birçok kurum ve şirketin tedarikçisi olan BAUBOSS, her geçen gün ününe ün katıyor. Firma yetkilileri koşulları oluştuğu takdirde yurt dışında da satış yapacaklarının sinyalini veriyor. Günümüzde her tarza uygun banyo koleksiyonları ile ürünleri tasarlayan ve bunları kaliteli malzemelerle üreten BAUBOSS firması aynı sektörde bulunan birçok firmadan ürün çeşitliliği yönü ile ayrılıyor. Mağazalarında ve internet satış sayfasında bulacağınız herkese uygun binlerce çeşit üründen dilediğinizi uygun fiyatlı olarak satın alabilirsiniz. BAUBOSS’un toptan ve perakende satış hizmeti de vardır.  

Editör: TE Bilişim