Agena sabit yıldızında bir yeni ay olacak. Sağlık konularında iyileşmelerle ilgili haberler alabiliriz. Aşk ilişkilerinde aldatmak, aldatılmaktan dolayı olacak sıkıntılar, sevgi ile sınanacağımız bir yeni ay olacak. Bazıları içinse iş ve kariyerinde başarı getirecek. İşte, Mart 2021 Aylık Burç Yorumları

Mart 2021 Aylık Burç Yorumları

28 Şubat 2021 tarihinde bir ay tutulması gerçekleşecek.  Bu ay tutulmasının bir benzeri 20 Mart 2002 tarihinde gerçekleşmişti. 19 yıl sonra aynı Saroz numaralı bu ay tutulmasında size geçmişte yaşanan olayların benzeri şeklinde gelebilir. Ay tutulmaların etkileri çok uzun sürmez en fazla 6 ay içerisinde ne olacaksa olur ve biter. Kaldı ki değişken burçlarda olan tutulmalar etkisi en kısa süren tutulmalardır.

Aldeberan sabit yıldızının üzerinde olan bu tutulmada, dürüstlükten taviz vermeyen kişiler kazançlı çıkacaklardır.  Bu yıldız Kraliyet yıldızlarından biridir. Karşısında savaşı temsil eden Antares sabit yıldızı vardır.  Kraliyet yıldızlarında doğu kapısının bekçisidir. Mars karakterin de bir yıldız olduğundan askeri başarıyı, savaşmayı, güç, onur, şöhret, kişinin kendi kendini yok etmesi ve ya ölümcül bir hastalık tan dolayı ölmeyi gösterir. Bu yıldızda dürüstlükten ödün verildiği anda hayati tehlike, statü ve mevki kaybını gündeme getirir. Dürüst olmayanlarla ilgili haberler alabiliriz. Hak etmeyenlerin yerlerini kaybettiklerini duyabiliriz.

Tutulma ikizler burcunda gerçekleştiği için özellikle; iletişim, ulaşım, haberleşme, kardeşler, komşular, eğitim, ticaret, çocuklar, eğitim, trafik, kısa seyahatler, basın, eğlence hayatı, sanat, gibi konularda gündemler olacaktır.

Bu tutulmadan en çok etkilenenler 8 derece civarı hava ve ateş burcunda gezegenleri olanlar etkilenecek. Tutulmadan sert açı alacak olanlar ise 8 derece su ve toprak gurubunda gezegenleri olanlar olumsuz etkilenecektir.

11 Mart tarihinde Merkür akrep burcuna geçecek. 13 Mart tarihinde retro Mars önce durağan olacak. 15 Mart tarihinde düz seyrine başlayacak.  22 Mart da Venüs terazi burcundaki seyrini tamamlayarak akrep burcuna geçecek. Marsiyen ilişkiler gündemimizde olacak.

22 Mart tarihinde güneş yay burcuna geçecek bu tarihten itibaren koç burcunda olan Mars güneşten destek almaya başlayacak. Düşük olan enerjimiz zaman içerisinde yükselecek.

2 Nisan günü Merkür Yay burcundaki seyrine başlayacak. 1 ay boyunca söylemlerimiz daha felsefi, daha dini içerikli, daha yabancı kültürlerle ilgili olacak. 3 Nisan günü saat 11 civarında Venüs, Neptün  ve Ay arasında su üçgeni var. Duygularımızın yoğun olacağı güzel bir zaman dilimi. Özellikle meditasyon yapmak ya da dua etmek için kendinize zaman ayırın.

Şimdi gelelim gökyüzünün bu yoğun gündemi bizlere neler getirecek. Yorumlarımı okurken öncelikle yükselen, sonra ay burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

Koç Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Koç burçları, geri hareketteki yönetici burcunuz Mars sonunda düz harekete geçecek. 15 Mart tarihinden sonra kendinizi daha rahat enerjik ve dinamik hissedeceksiniz. Yeni hamleleri, yeni adımları rahatlıkla atabileceksiniz. 15 Marttan sonra daha önce niyetlendiğiniz ancak almayı ertelediğiniz kredi düşünceniz varsa olumlu zamanlarda olacaksınız. Başkalarından gelecek maddi yardımlar olabilir. Evli olan koç burçları için güzel zamanlar var. Ortak iş yapan Yükselen koç burçları için uzlaşma zamanı.

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Boğa burçları, geri giden mars sizi zihinsel olarak çok yordu. Biraz daha sabredin. 15 Martta n sonra sizlerde zihinsel olarak biraz daha rahatlayacaksınız. Birçok Boğa burcu arkadan dönen dolapların farkına varmış olmalılar. Yeni ay sizin evlilik ve ortaklık evinizde gerçekleşecek. Karar almadan önce biraz daha düşünmenizde fayda var. 29 Martta sizin için gökyüzü olumlu açılar yapıyor özellikle 12-14 Mayıs doğumlu olanlar bu etkiden daha iyi faydalanacaklar.

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili İkizler, 11. evinizde geri giden Mars, arkadaşlıklar ve harcamalar konusunda sizi biraz zorladı. Sınavınız bitmek üzere. Sizde arkadaşlarınız arasındaki seçim yaparak yolunuza devam edeceksiniz.  14 Mart günü yeni tanışmalar, çocuklarla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 15 Martta olacak yeni ay rahatsızlığı olanlara şifa getirecek. 22 Mart tarihine kadar Venüs size aşk, eğlenceli zaman geçirme, para kazanma konularında yardım edecek. Keyif almaya bakın.

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Yengeçler, iş, kariyer, eşinizin ailesi ile ilgili konularda epeyce zorlandınız.  15 Martta n sonra sizde biraz olsun rahatlayacaksınız. 3 Nisan  perşembe günü sabah saatlerinde 08 civarı erken kalkın ve inancınıza göre dua ya da meditasyon çalışması yapın. Dilek dileyip,  şifa bulacağınız bu zamanı iyi değerlendirin derim. Özellikle yengeç burçları için çok güzel bir zaman dilimi.

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Aslan burçları, uzak akrabalar, dış ticaret, yabancılarla olan ilişkiler, Yüksek Öğrenim konularında oldukça zorlandınız. Mars Retro'sunun bittiği 15 Marttan itibaren rahatlayacaksınız.  7 Ağustos ve sonrası doğumlu Aslan burçları, Marsın ileri hareketi ile birlikte olumlu açılar alacaklar. 21 Mart tarihine kadar Venüs gezeninden alacakları destekle kısa seyahatler, sözleşmeler, kardeşler ile ilişkilerinde şanslılar. Bazılarınız yeni araba alacak güle güle kullanın.

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Başaklar, yönetici gezeniniz Merkür ile birlikte Marsın gerilemesi sizi iki kere fazla yordu. Neyse ki 5 Mart tarihinde Merkür ileri hareketine başladı da bir parça rahat ettiniz. 15 Marttan itibaren Marsın ileri hareketi ile birlikte, borçlarınız, alacaklarınız, konusunda daha rahat olacağınız zamanlar geliyor.  17 Mart ve sonrası aileden gelebilecek miras paylaşımları gündeme gelebilir. Nisan  ayının ortalarında hak ettiğiniz paraları alma konusunda oldukça şanslı olacaksınız.

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Teraziler, özellikle 10 Mart günü Mars ve Venüs arasındaki çekişmede Merkür sizden yana olacak. Eril ve dişil dengeler arasındaki gergin açı çok sürmeyecek . Özellikle 7-9 Ekim tarihinde doğanlar bu sert açıya maruz kalabilirler. Para kaynaklarınız ve öz değerinizi anlatan evinizde bir yeni ay olacak. Aileden gelebilecek maddi destekler olabilmesi için istemeyi bilmelisiniz. Sizin ortaklık ve evlilik evinizde geri giden Mars ikili ilişkilerde epeyce hırpalanmanıza neden oldu. 15 Marttan sonra Marsın ileri hareketi ile birlikte kendinizi anlatma fırsatınız olacak.  7 Nisan 2021 tarihine kadar Mars sizi zorlasa da üstesinden geleceksiniz.

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Akrepler yönetici gezegeniniz Marsın geri hareketi sizi sağlık ve günlük yaşamınızı devam ettirme konusunda hayli yordu. 15 Martta ki yeni ayla birlikte sağlık konularında düzelmeler yaşayacaksınız. Özellikle 5-9 Mart tarihinde doğan akrep burçları çok zor zamanlar geçirdiniz. Ancak yavaş yavaş gündeminiz ve sağlıkla ilgili problemlerinizde düzelmeler yaşayacaksınız.  3 Nisan  perşembe günü sabah saatlerinde 08 civarı erken kalkın ve inancınıza göre dua ya da meditasyon çalışması yapın. Dilek dileyip,  şifa bulacağınız bu zamanı iyi değerlendirin derim.

Akrep Burcu Özellikleri

Akrep burcunun özelliklerine bakacak olursak; Yönetici gezegeni, Mars ve Plutodur. Sabit karakterli su gurubu burçtur. Uğurlu günü salıdır. Uğurlu sayısı 9, uğurlu taşı Topazdır. Canlı kırmızı ve siyah uğurlu renkleridir. Tutku, cinsellik, , şehvet, dönüşüm, ölüm, büyü, hırs, kıskançlık, kinci, sezgisel, şaman, takıntı, entrika, küllerinden yeniden doğma, şifacı, spiritüel.

Akrep burcu ölüm ötesiyle alakalı en önemli karma burcudur. Okült astrolojisinde yeniden doğuş, sonlanma, tabiatın ölümü, bir şeyin bitmesi ve daha sonra yeniden doğması anlamına gelir. Kibirli ve sinsidir. Bir şeyleri dönüştüremezse, enerjiyi boşaltamazsa o enerji kendine döner yani kendini öldürür. Doğum haritasında cinsellik, krizler, değişim, ölüm ve kayıplarla beraber büyümeyi temsil eder. Bir kişinin haritasında Akrep burcu baskınsa hayatında büyük krizler olacak ve bu krizlerle baş etmeyi öğrenecek demektir. Akreplerin bir kısmı ölümü bir kısmı dönüşümü temsil ederler.

Doğum zamanlarına göre akrep burçları 3 guruba ayrılırlar. Burcun ilk 10 gününde doğanlar akrep akreptir. Burcun ikinci yarısında doğanlar yılan Akreplerdir. Serpents Akrep de denir. Daha çok şifacıdır. Tıp doktorları, cerrahlar, okültistler, spiritüelistler genelde yılan Akreplerdir. Akrep Akrep gibi değildir, daha dönüştürücü ve çözücüdür. Yılan gibidir. Hem zehirleyebilir hem de şifalandırabilir. Dönüştürücü, daha yumuşak, şifacı ama yine de krizler yaşayan ve yaşatan insanlardır. Akrep enerjisini dönüştürmek ve şifalandırmak için kullanırlar.

Akrep burcunun hem zehri ile öldüren, şifası ile derman olan ve dönüştüren özelliği vardır. Akrep burcu bu 3 yapıyı içinde barındırır. Akrep burcundaki gezegenler sert açılar alıyorsa Akrep Akreptir. Tehlikelidir, sözleri zehirlidir, gerçekleri söylediğini söyler ama o arada seni de ezer, acı verir. Yılan Akrep tedavi eden, şifa verendir ama yine de bir Akreptir. Kötünün iyisi gibidir.

Kartal Akrep çok özeldir, nadir bulunur, çok değerli insanlardır. Kartal Akrep insanını bulmak kolay değildir. Kartal akrepler büyük mucit, büyük öğretici, ölüm ve yeniden doğum konusunda uzmanlaşmış özel ruhlardır. Geçmiş yaşamlarda karmalarını bitirmiş görevli insanlardır ve buradaki görevli insanları da dönüştüren insanlardır. Kartal Akrep peygamber tipi bir etkiye sahiptir.

Kartal Akrep Nedir?

Kartalın belli bir yaşa geldiğinde, yaşlandığında bir karar vermesi gerekir. Acılarda da biz bir karar veririz, bazıları pes eder oyundan çıkar, bazıları dönüşür ve devam eder. Kartal ya ölecektir ya da büyük bir acıyla yeniden doğacak, yenilenecektir. Tırnaklarını söker, tüylerini yolar, gagasını taşlara vurarak parçalar. Kendine feci bir acı yaşatır. Aradan bir zaman geçer. Tüylerinin, tırnaklarının yeniden çıkmasını ve gagasının yenilenmesini bekler. Yani dönüşür. Akrep. Akrebin çaresiz kaldığında kendini sokma refleksi kendini öldürmek içinse, Kartal Akrepte amaç büyük acılar yaşayarak dönüşmek, dönüştürmek ve küllerinden yeniden doğmaktır. Haritada bir Akrep enerjisi varsa dönüşmeye ve dönüştürmeye açıktır. İster fark ederek, ister fark etmeyerek bir şekilde hem kişinin kendi dönüşecektir hem de etrafındakileri dönüştürecektir. Çünkü burada bir karma vardır.

Her 28 yılda bir Satürn Akrebe gelerek toplumsal olarak da krizlere sebep olur. Akrep burcu hangi evinizde ise o ev konularında dönüşüm yaşayacaksınızdır, dedikten sonra bu ayın enerjilerine bakalım hep beraber.

12 13 14 Mart günü gözünüz çocuklarınızın üzerinde olsun.  Çocuklarla ilgili taciz, haberleri duyabiliriz. Bu zaman dilimi içerisinde çok büyük yükselişten sonra gelen büyük düşüşler, intiharlar,  aşk ve ilişki problemleri, sahtekârlık, gemi batıkları ilgili haberler duyabiliriz. Zehirlenmelere dikkat etmelisiniz.

13 Mart günü Jüpiter ve Plüton 3. ve son kez kavuşum yapacaklar. 5 Nisan tarihinde hayatınızda ne oldu ise 30 Haziran tarihinde gözden geçirme şansı gelmişti. Artık son kez olacak bu buluşmadan sonra hayatınızda köklü değişimler sizi bekliyor.

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Yay burçları, aşk, çocuklar, hobiler derken baya zorlandınız Zaman zaman ne şanssızım diye hayıflandınız. Az sabır diyorum.15 Martta n sonra çocuklar, aşk, ilişkileriniz, spor gibi efor sarf edeceğiniz hobileriniz her şey düzene yavaş yavaş düzene girecek. Yeni ay zamanı biraz inzivada kalın. Sağlıkla ilgili ani sürpriz gelişmeler olabilir. 22 Mart tarihinde burcunuza geçecek olan güneş size biraz destek verecek. Ancak arkanızdan konuşanlara dikkat etmelisiniz. Laf getirip götürenlere itibar etmeyin. Gizli ilişkilere meyilli olabilirsiniz.

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Oğlaklar son 2.5 yılda en çok zorlanan sizler oldunuz. Satürn gezegeninin yorgun çocukları Nisan  ayına kadar dişinizi sıkın sonra büyük ödülü bekleyin. Sosyal arkadaşlıklar dernekler, sosyal ortamlar evinizde bir yeni ay var. Her ne kadar bu ortamlardan gelecek arkadaşların yardımlarını görecek olsanız da dikkatli olmakta fayda var. Terazi burcundaki Venüs 22 Mart tarihine kadar kariyer ve göz önünde olduğunuz evden iş yerinizde toplum önünde diplomatik becerilerinizi destekleyerek sizi güzel yerlere taşıyabilir. 4 Nisan ve sonrası, Güneş ile Mars arasındaki olumlu gelişmeler sağlık ve aile ile olan ilişkiler konusunda sizi harekete geçirecek olumlu açıda olacak.

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Kova burçları, son 2.5 yıl da sizde bir çok alanda kendinizi geriye çektiniz. Bir nevi inziva hayatı yaşadınız. Kiminiz ailedeki büyüklerin sağlık sorunları ile ilgilendi, kiminiz sorumlulukları üstlenmekten kendisine zaman harcayamadı. Ama az kaldı sabrın sonu selamettir. 15 Martta kariyer evinizde bir yeni ay olacak. Yeni fırsatlara hazırlıklı olun. Kardeşler, sözleşmeler, eğitim imkanların da ki tıkanıklıklar yakın zamanda düzelecek.

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili Balık burçları, mali kaynaklarınız, kendinizi değerli hissetmeniz gibi konularda biraz yoruldunuz. Uzak akrabalarınız, eğitim hayatınız, yurtdışı bağlantılı konularla ilgili evinizde bir yeni ay olacak. Yeni aylar yeni başlangıçları temsil eder. Su gurubu burçta olmanız nedeni ile kendinize destek alacağınız bir zaman olacak. özellikle 3-6 mart doğumlu balık burçları, 3 Nisan günü sabah saatlerinde kalkın ve inancınıza göre dua ya da meditasyon çalışması yapın. Dilek dileyip,  şifa bulacağınız bu zamanı iyi değerlendirin derim.