Çevrimiçi oyunları duymayan veya oynamayan insan sayısı sanıyorum ki oldukça azdır. Teknolojinin ve bilhassa mobil aygıtların yaşamımıza girmiş olması ardından bizde ciddi bir farklılık ortaya geldi. Bazı yaş kümeleri bu çevrimiçi dünyaya giriş yapmamış olsa da; genç nüfusun bütününü bu oyunların nasıl oynandığı hususu ile ilgili az çok fikri bulunmaktadır. Online oyunlar denildiğinde kuşkusuz ki PUBG Mobile oyununu es geçmek olmaz, zira dünyada en fazla oyuncu adedine ulaşmış olan oyunlardan birisi PUBG Mobile UC’dir.

Bu oyunu bu kadar tanınmış yapan en mühim özelliği sürükleyici ve ilgi çekici olmasıdır. Oyunda bulunan göze hitap eden görseller ve ses efektleri, oyuncuların saatlerce gözünü kırpmadan oyunda kalabilmek istemesine yeterli bir sebep olmaktadır. PUBG Mobile için çevrimiçi bir oyun dedik ve bu oyun içinde bir de sanal market bulunmakta. Sanal marketin içindeyse oyunda kullanabileceğiniz bir ton silah ve aksesuar bulunuyor. Bunları hesabınıza alabilmek içinse pubg uc satın al işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Yani UC olarak belirtmiş olduğumuz şey oyunda kullanabileceğiniz sanal bir para birimi olarak geçmektedir.

Arkadaşımın Hesabına PUBG Mobile UC Alabilir miyim?

Pinciamca isimli sitede istediğiniz oyunun sanal oyun parasını satın tercih edebileceğiniz gibi hangi hesaba yükleme yapacağınızı da tercih edebiliyorsunuz. PUBG Mobile için alacağınız ürünlerde ID ve oyuncu ismi kısmına arkadaşınızın oyundaki bilgilerini girerek arkadaşınıza UC alabilirsiniz. Hatta ve hatta ucuza aldığınız ürünleri arkadaşınıza ücret karşılığında satabilirsiniz.

Belki de oyunu bu kadar tanınmış yapan önemli hadiselerden birisi de oyundan para kazanabiliyor yani vaktinizi paraya dönüştürebiliyor olmanızdır. Sonuca gelecek olursak kusursuz bir çevrimiçi oyun arıyorum diyorsanız sizin için en uygun ve ilginizi çekebilecek oyun olarak PUBG’i mutlaka denemenizi tavsiye etmekteyiz. Oyunda geçirdiğiniz zamanda daha fazla eğlenmek ve hesabınızı geliştirmek isterseniz, UC Al işlemi yapmanız gerekir. UC Al işlemini güvenilir bir şekilde en ucuz pubg satıcısı olan Pinciamca’nın web sitesinden yapabilirsiniz.

Metin2 Ejder Nasıl Satın Alınır, Fiyatları Ne Kadar?

Bilindiği üzere metin 2 uzun senelerdir Türk oyuncuların en çok tercih ettiği, her daim bilinirliğini koruyan tanınmış bir oyundur. Bu oyunun kullanıcı sayısı gün geçtikçe artış göstermiştir. Oyunun geliştiricileri ise bu artış eşliğinde metin 2 oyununa gün geçtikçe yenilikler ek etmeye devam ediyorlardır. Metin2 ep ise şunlardan yalnızca biridir. Metin2 alımı yaparak ile oyundaki ilerlemiş kahramanlara ulaşım kurmak kolaylaşabilir.

Metin2 adlı oyunun içinde bulunan market içinde alabileceğiniz ürünler bulunmaktadır. Bu ürünleri kullanılmak üzere bolca Ejder Parasına sahip olmanız gerekir. Bu EP’ler sayesindeyse kahramanların teçhizatları, silahları ve detaylı kıyafetleri alabilirsiniz. Bütün insanlar oyun içinde kendi karakterini yansıtmak isteyeceğinden ötürü bu kıyafetlere metin2 ep fiyatları yaparak ulaşım sağlanır. Bunun yanı sıra metin 2 ep fiyatları arasından İdeal olan platformun ise Pinciamca’nın olduğu görülmektedir. Bu platform ortamında profesyonel insanlar emniyetle alış veriş yapma imkanına sahip oluyorlar. Sitenin fiyatları aşağıdadır: