Ofisler genellikle, kendi aralarında çok az fark olan veya hiç olmayan, düzenlere sahiptir. Ancak bu, ofisinizi benzersiz olacak şekilde tasarlayamayacağınız anlamına gelmez. Biraz kurumsallaşma dokunuşu eklemek düşündüğünüzden çok daha kolay olacaktır. Bunu başarmak için sadece iki şeye ihtiyacınız var: Biraz dekorasyon bilgisi ve modern ofis dekoru.

Bahsettiğimiz dekorasyonu yakalayabilmeniz açısından bu makalemizde size modern ofis tasarımı ve dekorasyonu hakkında ipuçlarını verelim istedik.

Modern Bir Ofis Dekorasyonu

Yeni ofisin boş duvarları, "Modern ofisimi nasıl dekore ederim" diye merak etmenize neden olabilir. Bir ofis projesinde ilk adımları atmak, genellikle tasarımının en zor kısmıdır. Bunalmış hissetmek ve temelleri unutmak doğaldır. Ancak, temel tasarım ve dekorasyon ipuçlarına aşina olduğunuzda, istediğiniz ofisi yaratmak çok kolay olacaktır.

Bir Temel Stil Seçin

Bir ofis iki veya daha fazla stilin bir karışımıdır. Tek bir eğilime bağlı kalmanız olası değildir, ancak temel bir stil seçmek istediğiniz görünümde doğru yolda kalmanıza yardımcı olur.

Boyutları Not Edin

Temel mobilyalar ofis içerisinde zorunluluktur, ancak çok büyükse modern ofis tasarımınızda anlamsız hale gelebilir. Ofisinizi tasarlamaya başlarken duvardan duvara ve yerden tavana ölçümlerini not ederek hayal kırıklığından kurtulun. Bazı dairelerde girişler bazı mobilyaların geçemeyeceği kadar dardır, odaya rahatça sığacağından emin olmak için alacağınız eşyaların boyutlarını kontrol edin.

Işıklandırmaya Dikkat

Aydınlatma, duvar renginden dekora kadar modern ofis tasarımının her yönünü etkiler. Örneğin duvarlardaki boya rengi, daha yumuşak ve daha soğuk yapay ışığa sahip bir ofiste farklı görünecektir. Aynalı ve metalik eşyalar gibi dekor, sadece bir odanın görünümünü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda ışığı ikiye katlar.

Arşiv ve Depolama Alanı

Ofiste dekorasyon denildiğinde arşiv gibi ikinci planda kalan alanları unutmak kolaydır. Ancak başarılı modern ofis tasarımı için arşiv çok önemlidir. Bunun için ofiste zorunluluk olan arşiv dolapları iyi seçilmelidir.

Sürgülü Kapılar

Ofiste geleneksel kapıları sürgülü alternatiflerle değiştirmek, çağdaş bir ifade vereceği gibi alandan da tasarruf sağlar.

Ofisiniz için ihtiyacınız olan dolapları https://www.ceylancelik.com.tr/ adresimizden inceleyebilirsiniz.