HaberTS- Haber Servisi- Dünyada bir İslam fobisi olduğu gerçek; bunu her yer her Müslüman olmayan toprakta şiddetle yapıyor. Müslümanlara karşı ırkçılık; Müslümanlara karşı savaş. Sözün her bittiği yerde Müslümanlara karşı kelimesi geçiyor; bir insanın dünyada soykırıma uğraması için millet fark etmiyor, Müslüman olması bu dünyada soykırıma uğraması için yeterli bir sebeptir. Bunun örneğini kurban bayramında yeniden gördük; Müslümanlar bu dünyada hiçbir şeye layık görülmüyor. Bayramları bayram değil seyranları seyran değil. Biz Türkiye’de olduğumuz için dinimizi çok rahat bir şekil de yaşıyoruz ama başka ülkelerde Müslümanlığı, İslam’ı yaşamak o kadar da kolay bir durum değil. İşte detaylar

Hindistan’da bir genç linç edildi

Malum Müslümanlar için iki mübarek bayramdan biri olan kurban bayramı geldi ve bugün ikinci günündeyiz. Kurban bayramı sadece ülkemiz Türkiye’de değil bütün İslam âleminde coşku ile kutlanır. Bütün Müslümanlar durumlarınca kurban ibadetini yerine getirmeye çalışır. Kurban olarak kesilen hayvanlardan bir tanesi de inektir; inekte kurban olarak Allah yolunda kesilebilir. Hindistan’da ise inekler Hindularda kutsal kabul edilir. Bu çelişkiden dolayı her sene onlarca Müslüman katledilir; ineği kestin diyerek insanı öldürecek kadar saçma insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz; bir insan ineği canice bıçaklayıp öldürmüyor; yaşadığı din ibadetine göre onu kurban ediyor ama bunu maalesef anlamadılar ve genç adamı döverek öldürdüler.

Avrupa’nın da farkı yok

Hindistan’da yaşanan bir örnekti, dünyaya kültür öğretiyoruz diyen Müslümanlara karşı düşman olan Avrupa’nın da bu ülkelerden bir farkı yok. Müslüman futbolculara hep ırkçılık var. Irkçılık sadece ten ve millet olarak değil din olarak da yapılıyor. Dünya ülkelerin de İslam yaşanmıyorsa o ülkeler İslam’la ilgili hiçbir şey duymak istemiyor. Kanada bunların en büyük örneğidir; kaç kere eylem yapılıp kuran-ı kerim yakıldı. Bunu da bütün Müslüman ülkeler izledi. Peygamberimize onlarca defa hakaretler yağdı, yine bütün Müslümanlar izledi. Biz Müslümanlar onların dinine saygı gösterdikçe onlar bizim dinimize karşı hep bir yağmalama yaptılar. Dünya bu kadar anlayışsız ve düzensiz bir yer halini aldı. Kimse özgür değil bu dünyada özgürlük ise Avrupa’nın süslü kitaplarında. Onlar dinlerini rahat yaşarken milyarlarca Müslüman hep eziyet gördü, hep açlıkla terbiye edilmeye çalışıldı. Bu kadar Müslüman devlet ise bir türlü birlik olmadı.

Editör: TE Bilişim