Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Eşref Dinçer Mahallesi Ömer Halisdemir Bulvarı’na yapılacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli törenle atıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2017 yılında planlanan projelerin, tek tek vatandaşların hizmetine açacaklarını ifade etti. İhale bedeli 800 bin TL olan ve 250 gün içerisinde bitirilmesi planlanan Ömer Halisdemir Aile Sağlık Merkezi’nin yanı sıra bölgeye bir de Ömer Halisdemir Spor Kompleksi yapacaklarını kaydeden Yılmaz, Hisartepe Aile Sağlık Merkezi ve Hafızlık Eğitim Merkezi’nin temellerinin de önümüzdeki hafta atılacağını dile getirdi. Başkan Yılmaz, Bölge Hastanesi’nin açılış törenlerinin de en kısa zamanda yapılacağını anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, sağlık ve eğitime yönelik hizmet ve yatırımların ülkenin gelişme seviyesinin delili olduğunu vurgulayarak, “Eskiden bir taş tuğla veremezdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde okullar, camiler, sağlık ocakları yapan belediyeler haline geldik” dedi.
Kaynak: iha