ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güler, mesajında, rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bırakarak, bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağının arttığı, yüreklerin sevgiyle coştuğu özel günler olduğuna işaret eden Güler, "Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlarımızı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz." ifadesini kullandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla buruk geçen ramazan ayı boyunca şehirde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek bu zor günlerde vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını anlatan Güler, şunları kaydetti:

"Belki iftar sofraları kuramadık, bir arada olamadık ama her gün sıcak yemeklerimizi vatandaşımızın sofrasına ulaştırdık. Şehrimizden geçen hiçbir misafirimizi unutmadık. Karadeniz Sahil Yolu'ndan geçen tüm sürücülerimize iftariyelikler dağıtarak ramazan bereketini birlikte yaşadık. Bu zor süreçleri milletimizin ve devletimizin mücadelesi, özverisi ve inancı ile geçeceğine inanarak yine sevdiklerimizle birlikte kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum."

Güler, hemşehrilerinin, Türk milletinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bu güzel bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni etti.


Kaynak: aa