Çocuk odası farklı dekorasyonlar, aksesuarlar ve odaya uyumlu şekilde üretilen özel ürünler ile birlikte, şekillenir. Çocuk odası dekorasyonunda, çocuğun bulunduğu alanda eğlenceli vakit geçirebilmesi ile birlikte, odanın her alanının rahat bir kullanıma sahip olması, minimal detaylar ile birlikte oluşturulur.

Korsan Çocuk Odası Tasarımı

KUPA mobilya bünyesinde yer edilen her türlü dekorasyon çalışması, çocukların zevklerine, hayal dünyalarına ve kendi tarzlarına uygun bir şekildedir. Burada özellikle dikkat çeken bir çalışma olarak bulunan korsan çocuk odası, özel ürünler ile birlikte bulunur.

  • Korsan gemisi şeklinde bulunan karyola
  • Aynı odayı paylaşan kardeşler için korsan kardeş karyola
  • Ve yine korsan detayıyla dizayn edilmiş çalışma masası, şifonyer, kitaplık, avize ve sandalye gibi oda içerisinde olması gereken her türlü ürün, model içindedir.

Korsan çocuk odası, özellikle erkek çocukların tercih ettiği bir tasarımdır.

Özel Ürünlerin Odaya Renklilik Katması

Dekorasyon içerisinde her türlü detay bulunduğu gibi minimal olarak şekillendirilmiş ve özel olarak üretilmiş çalışmalarda, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisindedir. Özel üretilmiş çocuk odası tasarımları, günümüzün yenilikçi yaklaşımına da uyum sağlar. Herhangi bir konseptle bulunan çocuk odası takımlarındaki duvar tabloları, halılar, avizelerdeki minimal detaylar, odanın genel olarak dizaynına uyumlu bir şekildedir. Firmamız bünyesinde yer edinen her türlü çalışma, kişilere özel olarak üretildiği gibi odanın konforuna, ciddi ivmeler kazandırır.

Erkek Çocuklarına Uygun Dekorasyonlar

Kız çocuklarına uygun oda tasarımları, genel olarak daha renkli ve daha canlı bir şekilde bulunur. Kız çocukları için pembe detaylı ürünler, kullanılır. Erkek çocuk odaları için halk arasında da sürekli olarak tercih edilen mavi rengin uygulanması ile birlikte, daha sade ürünler tercih edilir. Duvar kâğıtları, çalışma ve oyun alanının bir arada uyumlu bir şekilde bulunması, erkek çocuğuna uygun tasarımların yer edilmesi ile odaya renk katılır. Erkek çocuk odalarında daha çok kahve tonları ya da çocuğun yaşına göre mavi tonlar tercih edilir. Aynı zamanda erkek çocuklarının hayal ettiği karakterler ya da tasarımlar, oda içerisindeki her ürüne uygulanır.

Editör: TE Bilişim