Paykasa ingiltere merkezli bir firma olan Ceres Online tarafından alt yapısı oluşturulmuş online bir ödeme aracıdır.Paykasa ile alışverişin yanı sıra,eft ve havaleden daha kolay, sıfır işlem ücreti avantajlarından yararlanarak Dünya'nın istediğiniz herhangi bir noktasına para transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Resmi Paykasa Bayileri aracılığı ile, kart satın alabilir ve dilerseniz Paykasa Kart'ı bir yatırım aracına dönüştürebilirsiniz. Online cüzdan olarakda kabul edebileceğiniz akıllı kartın 16 haneli güvenlik kodu sayesinde istediğiniz bakiyeyi hesabınızda tutabilirsiniz. Bakiyenin avro para birimi cinsinden değer göryor olması nedeniyle enflasyona karşı yenik düşmez ve arzu ederseniz bu kartı yıllarca nakite çevirmeden,birikim hesabı olarak değerlendirebilirsiniz.

Bozum işlemleri olarakda adlandırılan yöntem sayesinde, paykasa kart içerisindeki bakiyenizi, istediğiniz her an nakite çevirebilirsiniz.

Paykasa bozdurma denen bu işlem sayesinde, her nerede olursanız olun, internet bağlantınız olması yeterlidir. Hangi bankada hesabınız olursa olsun, 3 dakika gibi kısa bir sürede paykasa kartı bozdurabilir ve nakit paranızı her atmden çekebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim