Pro Evolution Soccer olarak bilinen Japonya merkezli bir video oyunu şirketi tarafından geliştirilen Pes 2013 video oyunu oldukça fazla kullanıcı tarafından oynanmaktadır. Resmi olarak 2012 senesinde çıkmış olan bu oyunun tam sürümü ise 2012 senesinin eylül ayında çıkmıştır. Daha sonrasında ise birçok ülkede satışı başlamıştır. Özellikle futbol severlerin vazgeçemedikleri bir oyun olmaktadır. Oyunda çıkan sesler ise adeta maç havasını sizlere yaşatmaktadır. Şut sesleri, kaleciler, oyuncular hepsi reel hayattaki gibi olmakla birlikte adeta kendinizi maçın içinde hissedebiliyorsunuz. Günümüzde halen bu oyundan vazgeçmeyip oynayanların sayısı epey çoktur. Her ne kadar eski bir oyun olsa da halen sıklıkla tercih edilmekte ve birçok futbol sever tarafından oynanmaktadır.

Pes 2013 Nedir?             

Pes 2013 oyunu eski oyunlardan olmakla birlikte günümüzde halen oldukça fazla kullanıcı tarafından tercih edilip oynanmaktadır. Bazı oyunlar her ne kadar eski olsa da popülaritesini kaybetmemektedir. Oyunun üç boyutlu olması, kaliteli ses ve görüntüye sahip olması oyunu oynamak için iyi sebeplerdendir. Bu oyunda da amaç tıpkı diğer futbol oyunlarında olduğu gibi maç müsabakasında rakip olan takımı yenmek ve oyunu kazanmaktır. Oyunda ayrıca takımınızı kendiniz kurup oluşturabiliyorsunuz. Oyun içerisinde bir dünya haritası bulunmaktadır. Bu harita üzerinden istediğiniz takımı seçip oyuna başlamanız mümkün olmaktadır. Oyunu incelemek için sayfasında yer alan deneme sürümünü indirip oyunu inceleyebilirsiniz.

Pes 2013 Oyunu ve Kurulum Aşamaları

Pes 2013 kurulumu için öncelikli olarak tavsiye ettiğimiz ve her türlü oyunu indirebileceğiniz İndirshop.com web sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Arama kutusunu kullanıp PES 2013 içeriğine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Orada oyunu indir linki bulunmaktadır. Direkt indirme linkini aşağıda ayrıca veriyoruz. İndirmenin sonrasında partları klasörden çıkarmak için sağ tıklıyorsunuz. Çıkardıktan sonra kurulumun gerçekleşeceği dosyayı buluyorsunuz ve dosyaları görüntülemek için aç diyorsunuz. Setup. exe tıklıyorsunuz ardından karşınıza küçük bir pencere açılıyor. Burada bulunan ileri butonuna tıklayıp devam ediyorsunuz. Sonrasında serial numarası istenmektedir. Onu da girdikten sonra oyun yüklenmeye başlayacaktır. Yükleme işlemi de bittikten sonra kurulum bitmiş oluyor ve oyuna giriş yapıp oynayabiliyorsunuz.

Pes 2013 Oyunu ve İndirme Aşamaları

Pes 2013 indirmek için yukarıda size direkt link vereceğimizi belirtmiştik. Öncelikle buraya tıklayın PES 2013 İndir ve açılan sayfada sol menüde indir kısmına tıklayın. İndirme işlemini yaptıktan sonra ise kurulum aşamalarına geçebilirsiniz. Ayrıca türkçe spiker de indirmek isterseniz buraya tıklayıp (PES 2013 Türkçe Spiker İndir) kolaylıkla indirebilirsiniz.