Playsultan.com.tr Online oyunlarda E-pin ve dijital ürün satış sitesi olarak kullanıcılara hizmet vermektedir. Playsultan üzerinden Metin2 Yang, Zula Altın, LOL RP, Steam Cüzdan Kodu, PUBG ve PUBG Mobile UC, Apple Hediye Kartı, Google Play Hediye Kartı ve Wolfteam Joypara Nakit gibi birçok oyun parası ve dijital ürün satılmaktadır. Playsultan’ın tercih edilme sebebi hızlı ve güvenilir olması aynı zamanda satışa sunulan ürünlerde fiyat avantajı sunmasıdır.

Playsultan.com.tr ’in CEO’su Önder Seçilmiş ile yapılan röportajımızda şunları belirtti: “Online oyun ve dijital ürünler E-ticaretin bir parçasıdır. E-ticaret pazarının günümüzde hızlı bir ivme ile ilerlediği herkes tarafından fark edilmektedir. Bu pazarda halen Avrupa’nın gerisinde olduğumuzu belirtmek isterim. Gelişen nüfusumuzla birlikte yeni neslimizin teknoloji ile iç içe büyümektedirler, artık teknoloji hayatımızın bir parçası haline gelmiş bulunmaktadır. Hal böyleyken gelişen teknolojiyi keyifli hale getirmek ve faydalı kullanmanın bir tanesi de E-ticarettir. Ülke olarak E-ticarete dayalı bütün sektör desteklenmeli ve gerekli ilgi alaka gösterilmelidir. Playsultan’a gösterilen ilgi ve alakandan yeterince mutlu olduğumu belirtmek isterim ama hedeflerimiz her geçen gün bir adım ileriye gittiği için ekibim ve ben daha çok çalışma gayreti göstermemiz gerekmektedir.” Diyerek E-ticaretin önemini bizlere hatırlatmaktadır.

Playsultan.com.tr ’in kuruluşu 3 markanın birleşmesine dayanmaktadır. 2018 yılının son çeyreğinde kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. 2019 yılının ilk çeyreğinde 3 ay gibi kısa bir sürede Türkiye piyasasında bilinir oyun firmalarıyla birlikte anlaşma sağlayarak yetkili satıcı unvanını almıştır hem de oyuncular tarafından adından sık sık söz ettirmektedir. Bu kadar kısa sürede ciddi yerlere gelmesinde uzman ekibinden dolayı olduğu bilinmektedir. Firmanın şuan da aktif olarak Youtube üzerinden oyun kanallarına sponsorluk anlaşması sağlayarak hedef kitlesine ulaşmayı sağlamaktadır.

Playsultan.com.tr ekibini ofiste ziyaretimizde sıcak ve içten karşılamaları bizleri çok hoşnut etti. Yaptığımız gözlemlerde çalışma prensipleri tamamen sevgiye dayalı rica üstüne kurulmuştur, emir komuta zincirini kırmış saygı ve sevgi çerçevesinde çalışmaktadırlar. Bu güzel sistemin artıları doğal olarak müşterilere de pozitif olarak yansımaktadır.

Sizlerde Playsultan üzerinden alışveriş yapmak isterseniz www.playsultan.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşan: Türkiye Oyun Ajansı

Editör: TE Bilişim