Uyku sırasında görülen rüyaların anlamını bilmek önemlidir. Bunlardan biri olan rüyada kedi görmek rüya gören kişilerin sıklıkla araştırdığı bir konudur. Rüyalar geçmiş yıllardan günümüze değin pek çok kişi tarafından yorumlanmış ve bunun hakkında pek çok kitap yazılmıştır. İnsanların ilgiyle takip ettiği rüya yorumları, rüya tabirciliği mesleğine zemin hazırlamıştır.

Rüyaların anlamı araştırılırken sadece tek bir nesneye odaklanmak rüyanızın yanlış yorumlanmasına sebep olabilir. Bu yüzden sizi çok etkileyen rüyaları uyanınca hatırladığınız kadar bir deftere not etmeniz gerekmektedir. Rüyalar çabucak unutulduğu için deftere kaydetmeniz doğru yorumlanmasında önemlidir. Rüyada görülen kedinin rengi, boyutu, yaptığı eylemler gibi pek çok unsur rüyanızın yorumlanmasında etkilidir.

Rüyada Kedi Görmek Diyanet Yorumu

Rüyada kedi görmek pek çok rüya tabircisi tarafından yorumlanmaktadır. Diyanet yorumunu merak edenler için kedi bir düşmana işaret etmektedir. Rüyanın hangi şekilde görüldüğü yorumlama açısından farklılık gösterebilir. Genelde yorumcular tarafından kabul görülen kedi görmek ev halkından birine işaret eder. Rüyada kedi görülmesi bazen de sağlığının bozulacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yavru Kedi Görmek

Rüyanızda yavru kedi görmeniz yorumcular tarafından olumlu bir şekilde yorumlanmaktadır. Yavru kedinin evinize bereket getireceğine işaret edilmektedir. Neşeli ve mutlu anlar yaşayacağınıza da işarettir. Bazen de rüyada yavru kedi görmek ailenizle daha fazla ilgilenmeniz anlamına gelebilir. Genel olarak bakıldığında yavru kedi görmek hanenize sevinç, bolluk, bereket getireceği şeklinde söylenmektedir.

Rüyada Sarı Kedi Görmek

Rüyada kedi görmek tek başına yorumlandığında çok fazla bir anlam ifade etmez. Bu sebeple kedinin rengi de önemlidir. Rüyada sarı kedi görmek rüya gören kişin dikkat etmesi anlamına gelmektedir. Daha önce yapmadığınız hataları yapacağınız ve etrafındaki kişiler tarafından tepki alacağınız şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Gri kedi Görmek

Rüyanızda gri renkte kedi görmeniz özel hayatınızda veya iş hayatınızda olumsuz durumlarla karşılaşacağınız anlamına gelmektedir. Bu sebeple sarı kedi gören kişilerin günlük hayatta adımlarına dikkat etmesi gereklidir. Rüyanızda gördüğünüz sarı kediyi seviyorsanız bu olumsuz durumları kolaylıkla aşabileceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Rüyada kedi görmek araştırması yapan kişilerin bir diğer merak ettiği konu da rüyada beyaz kedi görmenin hangi anlama geldiğidir. Beyaz kedi bazı yorumculara göre neşe ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir. Bazı rüya tabircileri ise beyaz kedinin kişiye sıkıntı ve dert getireceği anlamına geldiğini söylemektedir. Rüya gören kişinin zamanla dertlerinden kurtulacaktır.

Rüyada Kedi Kovalamak

Rüyada kedi kovalanmak sıkıntılardan kurtulacağınıza ve hayırlı işlerin olacağına işaret etmektedir. Rüyada kedi tarafından kovalanmak ise düşmanınızın olduğunu ve size kötülük yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu sebeple rüyanızda kediyi kovalayarak bu kötülükleri de kovalamış olacaksınız. Rüyada kedi kovalamak bazı durumlarda hırsızlardan kurtulmak anlamına da gelmektedir.

Rüyada Kedi Saldırması Görmek

Rüyada kedi görmek bazı durumlarda olumlu bazı durumlarda ise olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Rüyada görülen kedinin saldırması kişinin olumsuz olaylarla karşılaşacağı ve biraz zahmet çekeceği anlamına gelmektedir. Bazı rüya tabircileri rüya gören kişin ailesine bir sıkıntı geleceğini de söylemektedir.  Kedi saldırması gören kişilerin adımlarına ve çevresindeki insanlara dikkat etmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilişim