Yaz aylarında ihtiyaç duyulan klimalar, teknolojinin gelişmesi ile birlikte daha kolay ve daha pratik bir hale gelmiştir. Gerek portatif gerekse duvar tipi modelleri ile öne çıkan Arçelik klimalar en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Sizin için cimri.com üzerinden Arçelik klimaları inceledik. İşte Arçelik klimaların genel özellikleri:

Portatif ve Taşınabilir

Yapısı itibari ile ergonomik bir ürün olan Arçelik portatif klimalar kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor. Bu klimaları istediğiniz yere götürebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Sıcak havalarda serinlemek için bu cihazları hemen çalıştırabilir ve serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Güçlü motoru ile saniyeler için kullanıldığı alana ferahlık veren Arçelik klimalar, uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir. Bu cihazların sıcaklık ve soğukluk ayarını basit bir şekilde yapabilirsiniz.

Duvar Tipi Klimalar ile Evinizin Dekorunu Değiştirin

Arçelik tarafından üretilen duvar tipi klima modelleri, evinizin görünüşünü değiştirecek ve dekora farklı bir hava katacaktır. Duvar tipi klimaları istediğiniz düz bir duvara sabitleyebilir ve hızlı bir şekilde monte edebilirsiniz. Duvar tipi klimalar uzun ve ince olarak tasarlanmıştır. Kullanıldığı odanın yanı sıra evin diğer odalarını da hızlı bir şekilde soğutur ve serinletir. Aynı zamanda kış aylarında bu klimalar ile evinizi ısıtabilirsiniz.

Eşit Isı Dağılımı

İnverter özelliğe sahip olan Arçelik klima modelleri, kullanıldığı yerde eşit bir şekilde ısıyı yayar. Aynı şekilde soğuk dereceye getirerek ev ve iş yerlerini eşit olarak serinletebilirsiniz. İnverter özellikteki bu cihazları hediye olarak satın alabilir ve özel günlerde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Eşit ısı dağılımı size ekonomik avantaj sağladığı gibi oda içindeki hava sirkülasyonunun da kalitesini artırır. Arçelik klima modelleri genel olarak metalik renklere sahiptir. Dilediğiniz herhangi bir Arçelik klima modelini tercih edip satın alabilirsiniz.

Siyah Klima Modası

Genel olarak klimalar metalik ve beyaz ve gri renklerde üretilir. Arçelik son dönemlerde ürettiği siyah klimalar ile bir adım öne çıkıyor. Siyah klimayı evinizin diğer eşyaları ile kombin edebilir ve uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu model klimaların temizliği kolay ve pratiktir. Temiz bir bez ile klimanın tozunu alabilir ve silebilirsiniz. Arçelik klima modelleri genel hatları ile sağlam ve dayanıklı ürünlerdir. Çarpmalara ve darbelere karşı olan bu ürünler, uzun ömürlüdür.

Kendi Bütçenize Uygun Klima Seçimi

Eğer bütçenize uygun bir klima modeli arıyorsanız Arçelik klima modellerini satın alabilir ve direkt kullanmaya başlayabilirsiniz. Arçelik klima modellerinin kullanımı kolaydır. Saniyeler içinde odanızı, iş yerini ve farklı mekanları serinletebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünler bakım gerektirmediği için size ekstra masraf çıkarmaz. Arçelik klima modellerini internet üzerinden satın alabilir ve en yakın satış noktasından temin edebilirsiniz. Ürünleri satın aldıktan sonra kolay bir şekilde kurulumunu yapabilir ve uygun şartlarda muhafaza edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim